Combateti fainarea cu Bumper 250 CE

Fie ca apare la mar, vita de vie sau castraveti, fainarea este o boala care va poate crea mari probleme in culturile dumneavoastra. Produsul pe care-l puteti folosi impotriva fainarii este Bumper 250 CE, un fungicid sistemic, cu un spectru larg de actiune atat preventiva cat si curativa, avand calitatea de a fi absorbit foarte repede in plante. Pentru a-l putea utiliza, va sfatuim ca pentru plantatiile de meri sa folositi o doza de 0,4l/ha, la vita de vie 0,2l/ha, iar pentru culturile de castraveti 0,15 l/ha.

Tratamentele se fac atat la avertizare cat si la aparitia primelor simptome ale bolii. Este important de stiut ca: deoarece Bumper 250 CE este absorbit repede in plante, eficacitatea lui nu este influentata de precipitatiile care ar putea cadea dupa cateva ore de la efectuarea tratamentului. De asemenea, este un produs compatibil cu unii fertilizanti foliari, cum sunt Microfert-U si Microfert-Fer.
Asadar, daca observati aparitia fainarii in culturile dumneavaostra, nu omiteti efectuarea tratamentului cu Bumper 250 CE. Doar asa veti avea culturi bogate si sanatoase.
Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa achizitionati acest produs, dar si alte produse de protectia plantelor, puteti apela la directorul zonal ALCEDO sau puteti intra pe www.alcedoltd.ro,  la sectiunea PRODUSE.


Echipa ALCEDO

 

Informaţii în completare

 
Despre Noi   |    Echipa   |    Contact   |    Publicitate   |    Termeni si Conditii   |    A.N.P.C
 
Designed by HQC
sănătatea plantelor © 2017