ALCEDO isi ia “La revedere” de la “Nenea”!

Publicat de


Constantin Stancescu, “Nenea”, asa cum ne placea noua sa-i spunem cei de la ALCEDO, ne-a parasit, ieri, la varsta de 75 de ani. Discret, asa cum a trait o viata intreaga. “Nenea” a fost unul dintre cei 4 fondatori ai companiei ALCEDO, ocupand functia de vicepresedinte timp de 17 ani.
De profesie inginer agronom, Constantin Stancescu a lucrat multi ani ca cercetator, la Institutul pentru Protectia Plantelor de la Baneasa, in laboratorul de Fitopatologie, colectivul de Bacteriologie, domeniu in care s-a remarcat ca un bun profesionist.
Trecerea sa catre eternitate lasa un gol imens in sufletele noastre, a tuturor celor care l-am simtit ca pe un frate, coleg si prieten.
Echipa ALCEDO este profund marcata si indurerata de disparitia lui Constantin Stancescu. Adio, “Nenea”! Suntem convinsi ca de acolo, din Imparatia Cerului ne vei veghea! Fie-ti sufletul printre ingeri! Odihna vesnica!
Pentru cei care vor sa-si ia ramas bun de la Constantin Stancescu, o pot face sambata, 8 decembrie, incepand cu ora 14:00, la Capela Cimitirului Sfanta Vineri. Ceremonia de inmormantare va avea loc, duminica, 9 decembrie, ora 14:00, la Cimitirul Sfanta Vineri.

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News