Termeni si Conditii

Generale

Site-ul www.sanatateaplantelor.ro este un site proprietate a SC ALCEDO SRL, care permite accesarea informatiilor din domeniul agricol, descarcarea de articole si fotografii. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC ALCEDO SRL. Folosirea informatiilor de pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor

Accesarea site-ului www.sanatateaplantelor.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC ALCEDO SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC ALCEDO SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. SC ALCEDO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC ALCEDO SRL.

Important

Orice persoana care viziteaza site-ul www.sanatateaplantelor.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei SC ALCEDO SRL isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: SC ALCEDO SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC ALCEDO SRL in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” din site.

2. Calitatea serviciilor

Obligatiile SC ALCEDO SRL se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.sanatateaplantelor.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor sau produselor altor firme inscrise pe site-ul nostru, se fac numai catre firmele care le furnizeaza sau catre autoritatile in drept.

3. Litigii

Prin folosirea site-ului www.sanatateaplantelor.ro utilizatorul se declara de acord cu „Termenii si conditiile de utilizare” de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC ALCEDO SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

4. Dispozitii finale

Societatea SC ALCEDO SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.sanatateaplantelor.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea SC ALCEDO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. SC ALCEDO SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.sanatateaplantelor.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!