Corteva Agriscience lanseaza noua platforma digitala in Romania

Publicat de

Granular Link prezinta cele mai avansate tehnologii de pe piata pentru agricultura de precizie

Bucuresti, 10 iunie 2022 – Corteva Agriscience, o companie globala activa in domeniul agriculturii, cotata la bursa, specializata in seminte, produse de protectia plantelor si solutii digitale, lanseaza noua platforma digitala in Romania – Granular Link – care aduce valoare fermierilor romani prin harti cu viteza variabila pentru insamantarea cu precizie, imagini satelitare zilnice de inalta rezolutie, aplicatii de fertilizare si fungicide si o caracteristica unica a datei de recoltare a porumbului de siloz.

Lansat pentru prima data in Spania, noul sistem digital este conceput pentru a oferi fermierilor o experienta omnichannel personalizata. Prin aceasta aplicatie, Corteva isi consolideaza angajamentul de a crea noi instrumente care sa-i ajute pe profesionistii din domeniu sa ia deciziile cele mai bune si sa devina mai profitabili si sustenabili in acelasi timp cu ajutorul unor date si informatii precise.

Aceasta lansare digitala incepe pe site-ul companiei www.corteva.ro care se extinde cu o noua sectiune de Servicii Digitale care evidentiaza: aplicatia 360 – Granular Link, Academia Digitala (care ofera suport de consultanta sub forma de webinarii, training-uri despre culturi, bune practici in agricultura) si vloguri tehnice.

Unul dintre cei mai valorosi pioni ai companiei Corteva Agriscience este reprezentat de inovatie. Intr-o industrie cu o cerere ridicata, continuam sa ne consolidam colaborarea cu fermierii romani, oferindu-le instrumente utile si simple care aduc o reala valoare in luarea deciziilor in acest domeniu”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader Corteva Agriscience Romania si Moldova in cadrul evenimentului FarmConect de la Slobozia.

Avand in vedere ca Romania este a doua tara din Europa care lanseaza noul sistem digital, Corteva isi demonstreaza angajamentul fata de transformarea digitala in Europa Centrala. Aceasta lansare reprezinta o noua oportunitate atat pentru Corteva, cat si pentru industria agricola de a obtine mai multe informatii despre nevoile fermierilor cu ajutorul tehnologiei si a datelor”.

Granular Link este o aplicatie 360 disponibila pentru App Store si Google Play in Romania, care integreaza experienta din domeniul agriculturii a companiei Corteva cu cea mai avansata tehnologie de pe piata. Simultan, combina utilizarea si analizarea informatiilor agronomice intr-o solutie digitala care ofera cele mai precise si detaliate informatii, cum ar fi fotografii de mare rezolutie, filtre atmosferice inteligente, indici de vegetatie avansati. Printre alte functii, platforma ofera serii istorice din Romania si recomandari bazate pe potentialul productiv.

Granular Link simplifica viata de zi cu zi a fermierilor, dar include si instrumente pentru prioritizarea sarcinilor, informatii locale despre vreme, recomandari personalizate de irigare si toate informatiile necesare pentru o gestionare operationala inteligenta. Toate acestea duc la o eficientizare a sarcinilor agricole”, spune Jean Ionescu.

Compania va extinde acest sistem si in alte tari europene pe viitor.

Pentru mai multe informatii vizitati www.corteva.ro si granularlink.corteva.ro.

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie globala, eminamente agricola, tranzactionata pe bursa, care ofera fermierilor din intreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – inclusiv un mix echilibrat si divers de seminte, solutii pentru protectia culturilor si solutii digitale axate pe maximizarea productivitatii si cresterea randamentului si profitabilitatii. Avand in portofoliu unele dintre cele mai cunoscute marci din agricultura si o linie de produse si tehnologii de top in industrie, care pot genera cresteri viitoare, compania se angajeaza sa colaboreze cu partile interesate din intreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a imbogati viata celor care produc si a celor care consuma si asigurand progresul generatiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie independenta listata la bursa pe data de 1 iunie 2019 anterior fiind divizia agricola a DowDuPont. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.corteva.ro

Urmariti Corteva Agriscience pe FacebookInstagramLinkedInTwitter si YouTube

10.06.2021

TM ® SM Marci comerciale si de servicii ale Corteva Agriscience si companiile affiliate.

Media contact

Georgiana Ajderov,

Corporate Communications Consultant Romania

+400754228975

rocomm@corteva.com

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!