CUNOASTETI-VA PRINCIPALUL PARTENER DIN FERMA: SOLUL!

Publicat de

Pentru recolte bogate, specialistii ALCEDO va recomanda sa efectuati ANALIZE DE SOL. Laboratorul ALCHIMEX este atestat MADR.

Serviciul de analiza a solului contine 5 pachete: PACHETUL DE BAZA, PACHETUL ADITIONAL “AMENDARE CALCAROASA”, PACHETUL ADITIONAL “CARBONATI”, PACHETUL ADITIONAL “SCHIMBUL CATIONIC” si PACHETUL ADITIONAL “POLUARE CU METALE GRELE”, pachete ce pot fi personalizate in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra.
Toti parametrii sunt interpretati si reprezentati grafic intr-o maniera clara si intuitiva, iar pe baza lor sunt facute recomandari de fertilizare a culturii pentru evitarea instalarii carentelor nutritionale si pentru o dimensionare corecta a productiei.
Pentru mai multe detalii despre aceste pachete, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News