DE CE HIBRIDUL DE RAPITA TREZZOR FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL DE “SEMINTE ISCUSITE” DE LA ALCEDO?

Publicat de

Hibridul semitimpuriu TREZZOR de la RAGT este prezent deja de 2 ani in portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO. Va intrebati de ce l-am ales? In primul rand, pentru insusirile fiziologice deosebite, pentru vigoarea buna la rasarirea in toamna si o rezistenta excelenta la cadere si scuturare.

Ne-a atras si faptul ca are productii ridicate si stabile, cu continutul ridicat de ulei, pe care ni le-a confirmat in acest an, acolo unde fermierii au reusit sa aiba rapita. Acolo unde conditiile au permis, cultura a fost una viabila, realizandu-se productii in loturile comerciale ce au variat intre 3000 – 5000 kg. Fiind de 2 ani in portofoliu, ne-a bucurat faptul ca cei care l-au cultivat in sezonul 2017-2018 l-au solicitat si in acest sezon si sunt, la final, multumiti.

Trebuie sa stiti ca este recomandat pentru cultivare in toate regiunile tarii, datorita tolerantei la gerurile din timpul iernii si taliei joase. In plus, elibereaza terenul devreme.

Anul acesta vine tratat cu INTEGRAL PRO (Bacillus amyloliquefaciens tulpina MIB600), produs ce are actiune fungicida. Pregatirea semintei s-a facut la CELE MAI INALTE STANDARDE. Va lasam sa vizionati facilitatile de productie din FRANTA ale firmei RAGT pentru a va convinge de acest lucru.

Pentru mai multe informatii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News