Fermierii romani vor fi premiati in cadrul Pria Agriculture&Gala Fermierilor Romani in 8 septembrie 2020

Publicat de

PRIAevents va invita sa luati parte la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din Romania, editia a 11-a. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din toata Romania.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii si cresterii acesteia, dar si dezvoltarii fermierilor din Romania, online, unde ne vor urmari mii de fermieri din toata tara,  dar si onsite la Radisson Blu Bucharest, unde se vor tine discursurile si va avea loc Gala de Premiere,  in 8 septembrie 2020, incepand cu ora 10,30.
Mai ales in acest an, care s-a dovedit a fi mai dificil, Gala Pria este dedicata fermierilor romani ce au investit resurse, foarte multa munca si experienta lor de-a lungul timpului si astfel au contribuit la dezvoltarea sau mentinerea agriculturii Romaniei pe un loc bun in UE.

Partenerii Principali ai evenimentului sunt MEGA IMAGE, CEC BANK, Corteva Agroscience, Groupama Asigurari, KWS Seminte, LAPAR, APPR si Transilvania Agrocluster.

Mai ales in acest an, care s-a dovedit a fi mai dificil, Gala Pria este dedicata fermierilor romani ce au investit resurse, foarte multa munca si experienta lor de-a lungul timpului si astfel au contribuit la dezvoltarea sau mentinerea agriculturii Romaniei pe un loc bun in UE.

Vom recunoaste eforturile si contributia fermierilor romani care au investit capital romanesc, timp, munca, cunostinte si energie pentru agricultura noastra, vom aprecia inovatia, diversitatea portofoliului, cresterea, orientarea catre comunitate si nu numai.

In cadrul conferintei dezbatem alaturi de fermieri, autoritati, companii conexe, presa si gasim cele mai bune solutii pentru aceste momente de incercare, dar descoperim si oportunitatile pe care le pot avea.

Punem fermierii in legatura cu finantatorii si supermarketurile si gasim solutiile de colaborare.

Agricultura este vitala pentru intreaga lume. Romania acorda o atentie deosebita acestui sector, cel mai important al economiei sale. Cum il putem creste? Cum putem ajuta fermierii? Care sunt povestile lor de succes? Cu ce provocari se confrunta in aceasta perioada? Ce oportunitati isi pot crea?

Raspunsurile la aceste intrebari le vom afla in cadrul Pria Agriculture & Gala Fermierilor Romani, dar vom dezbate si teme importante despre masurile si ajutorul  pentru fermieri, plata subventiilor, fondurile europene, agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile in procesul de productie agricola .

Participati la cea mai importanta conferinta destinata agriculturii din Romania, dezbateti cele mai importante teme pentru agricultura Romaniei alaturi de reprezentanti ai autoritatilor si presa.

Conferinta PRIA Agriculture reprezinta cel mai important eveniment din aceasta toamna pentru agricultura si reuneste reprezentanti ai autoritatilor, asociatii, fermieri si companii care activeaza in agricultura. Mai ales in acest an dificil, nu puteam sa nu premiem fermierii in cadrul Galei PRIA Romanian Farmers! Vom afla chiar de la ei cum a fost acest an si ce probleme au, ce provocari si cum prevad ei ca vor fi urmatorii ani, declara Raluca Voivozeanu, organizatoarea PRIA Agriculture si a Galei PRIA Romanian Farmers. „Adunam roadele, facem bilantul lui 2020 si discutam alaturi de oamenii importanti din agricultura despre temele esentiale pentru dezvoltare si despre 2021,  a  mai adaugat Raluca Voivozeanu.

PRIA Agriculture face parte din seria conferintelor PRIAevents  care aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass – mediei. Cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscuta pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

La editia din acest an vom reuni mii de participanti online si zeci de participanti onsite, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe:  https://priaevents.ro/pria-agriculture-si-gala-fermierilor-romani-2020/

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!