Portofoliul de rapita si noile solutii ale companiei Limagrain Romania pentru noul sezon agricol

Publicat de

Ca in fiecare an, la sfarsitul lunii Mai, cand cultura infiintata in toamna anterioara este la apogeul perioadei de inflorit, compania Limagrain este gata sa va prezinte portofoliul de hibrizi si noutatile din aceasta campanie.

Caracterele inovative si potentialul ridicat de productie au fost atuurile care au determinat cresterea noastra constanta si sustenabila din ultimii ani pe piata semintelor de rapita, dar au fost si un factor cheie in castigarea increderii si aprecierii dvs.

In portofoliul de anul acesta avem trei hibrizi noi de rapita: LG AVIRON si LG ARTEMIS fac parte din segmentul de tehnologie conventionala, iar LG CONSTRUCTOR CL face parte din segmentul tehnologiei Clearfield. Acestia sunt hibrizi de ultima generatie, cu calitati exceptionale de productie si toleranta la factorii limitativi ai acesteia, sunt rezistenti genetic la scuturarea silicvelor si la virusul galben al ridichii (TuYV). Hibridul LG AVIRON detine in plus abilitatea de a utiliza eficient rezervele suboptimale de azot din sol. Retineti ca acest hibrid a avut o lansare exploziva in Franta, fiind deja in top 3 cei mai bine vanduti hibrizi si care va deveni rapid noul standard de productivitate de pe piata.

Vedeta portofoliului este si anul acesta hibridul LG ARCHITECT, cel mai vandut hibrid din Europa in ultimele 3 sezoane agricole, cel care ne-a adus si pozitia de lider pe piata comunitara la cultura de rapita. Cultivarea acestuia cu rezultate exceptionale in peste 20 de tari, dovedeste pe langa potentialul genetic foarte ridicat si o stabilitate foarte buna la diferite conditii de mediu si niveluri de tehnologie. Oferta premium este completata de un alt hibrid strategic, LG AMBASSADOR, varietatea care vine cu o caracteristica inovatoare, si anume utilizarea eficienta a rezervelor reduse de azot din sol.

De un potential de productie excelent beneficiaza si hibidrul LG ABSOLUT, cel care a confirmat an de an acest lucru in toate zonele favorabile culturii de rapita din Romania.

Nu i-am uitat nici pe fanii declarati ai geneticii mai vechi LIMAGRAIN si am pastrat in portofoliu hibrizii Artoga si Arsenal, hibrizi care v-au cucerit prin toleranta deosebita la seceta si prin adaptabilitatea la conditiile extensive de cultura.

Pentru cei dintre dvs. care aveti probleme cu combaterea buruienilor problema, a samulastrei de cereale paioase sau a altor buruieni din familia Crucifere, puteti alege dintre hibridul LG CARLTON CL si noul hibrid LG CONSTRUCTOR CL, ambii fiind adaptati tehnologiei Clearfield.

Angajamentul nostru la inceput de campanie este legat de 4 elemente cheie in definitivarea profitului dvs:

  • Productivitate, caracter determinat de un potential genetic superior, de o vigoare si o ramificare foarte buna a plantelor.
  • Stabilitate, data de o toleranta deosebita la factorii de stres biotici sau abiotici.
  • Securizarea productiei din camp pana la buncarul combinei prin rezistenta la scuturarea silicvelor.
  • Caracterele inovative, noutatile cu care venim constant pe piata: NFLEX, rezistenta la TuYV, rezistenta la scuturarea silicvelor, etc.

Contactati cu incredere echipa LIMAGRAIN din teritoriu pentru a afla toate detaliile legate de oferta comerciala la cultura de rapita din actuala campanie sau accesati website-ul www.lgseeds.ro.

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!