Destinata specialistilor in protectia plantelor si nu numai, revista “Sanatatea plantelor” aduna incepand cu anul 1998, cele mai utile articole, in care sunt prezentate ultimele noutati de pe piata produselor de protectia plantelor, sfaturi si experiente ale specialistilor din domeniu, interviuri cu fermieri de succes si cu persoane de renume din lumea agricola romaneasca. In ultimii ani, am fost martorii unui avans tehnologic datorita caruia putem fi in permanenta conectati la noutatile din agricultura. Astazi, 80% din stiri sunt citite pe internet si incepand cu 01 Ianuarie 2020, „Sanatatea plantelor” a trecut in mediul online.
Filosofia „Sanatatea plantelor” este una cat se poate de buna: Suntem pe piata pentru ca fermierii au nevoie sa fie informati despre actualitatea agricola si pentru ca nimic nu este mai important decat sa fii informat la timp.
Va multumim pentru cei 21 de ani in care ati fost alaturi de noi in format clasic, pe suport de hartie si ne bucuram ca sunteti alaturi de noi si in format digital!

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!