RGT VOLLCANO – hibrid de floarea soarelui HO, Clearfield

Publicat de

RGT VOLLCANO este un hibrid de floarea soarelui HO (continut in acid oleic 87-89%), semi-timpuriu, tehnologie Clearfield. L-am ales in portofoliul ALCEDO de SEMINTE ISCUSITE pentru ca prezinta vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie si este un hibrid foarte productiv. Are o buna toleranta fata de Putregaiul alb pe tulpina si calatidiu (Sclerotinia sclerotiorum) si Patarea bruna (Phomopsis helianthi). RGT VOLLCANO are talie medie, 170-180 cm, iar pozitia calatidiului este semi-aplecata.

Densitatea recomandata pentru conditii bune este de 60.000-65.000 b.g./ha, iar pentru conditii limitative este de 55.000-60.000 b.g./ha.

Atentie! RGT VOLLCANO este un hibrid rezistent genetic la Lupoaie (Orobanche cumana) rasa A-E si va recomandam sa aplicati LISTEGO/PULSAR in faza de 6-8 frunze, atunci cand cultivati in zone cu presiune. De asemenea, prezinta rezistenta genetica la majoritatea raselor de mana (Plasmopara helianthi) din tara noastra.

Pentru mai multe detalii despre RGT VOLLCANO va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News