Ajutor sigur pentru agricultori

Publicat de

Acum se decide eficacitatea acestui an…

Spera la ce este mai bun, dar sa fii pregatit pentru ce este mai rau.

Fermierul intelept a muncit in acest spirit timp de secole. Acest lucru este valabil si mai mult in acest an din cauza conditiilor meteorologice si incertitudinile  pietei, iar acum fiind agravate si de criza cauzata de coronavirus. Deoarece nimeni nu stie ce aduce viitorul, acum trebuie sa facem tot ce putem pentru plantele noastre, iar in acest fel asigurand fermei o eficienta economica intarita.

In ultimele saptamani, a devenit o problema-cheie in economia globala sosirea la timp a materiilor prime esentiale, a pieselor de schimb si a livrarilor in general, necesare pentru munca de zi cu zi. In general, fermierii se confrunta cu perturbari in achizitionarea inputuri ce pot afecta cursul productiei, deoarece in urma masurilor epidemiologice pentru combaterea coronavirusului multe uzine si-au redus capacitatile sau au oprit complet productia in Europa si in intreaga lume. Nici livrarea produselor finite nu este usoara, iar vanzarea finala este afectata de restrictiile introduse.

Aprovizionare asigurata

In prezent, Malagrow – datorita politicii sale de stocare constiente, a retelei de afaceri extinse si a previziunii – este capabil sa furnizeze agricultorilor toate materialele necesare pentru cultivarea plantelor, in aceasta perioada a anului. In ciuda dificultatilor, Malagrow face tot posibilul sa raspunda nevoilor partenerilor nostri iar pana acum a reusit.

In acelasi timp, producatorii trebuie sa fie pregatiti si pentru posibilitatea intreruperii aprovizionarii daca epidemia se prelungeste, mai ales daca criza nu se va termina in saptamanile urmatoare.

Ce poti face astazi…

Nu prea putem face altceva decat sa ne intarim plantele pe cat este posibil cu necesarul de nutrienti si ingrijire accentuata. Desigur, ne straduim sa asiguram o oferta continua de produse. Cu toate acestea, nici noi nu stim ce ne va aduce viitorul, de aceea este important ca producatorii sa se concentreze la fortificarea plantelor cu produsele disponibile. Produsele asigurate de Malagrow sunt preparate moderne, eficiente, dar in acelasi timp, produse ecologice care ajuta la cresterea si dezvoltarea plantelor pe care le producem prin influentarea diferitelor procese de viata ale acestora. Prin aplicarea lor, plantele vor fi mai puternice si mai rezistente la boli, generand o productie mai abundenta si calitativa.

Probabil este inutil sa spunem cat de important este in situatia actuala sa putem recolta cantitati mari uniforme si de inalta calitate, deoarece succesul depinde de acesta chiar si in anii mai usori. Nu stim ce ne va aduce viitorul. N-avem de ales, trebuie sa facem totul pentru plantele noastre in prezent.

CONTACT MALAGROW:

Gabriel Danciulescu
00 40 737 742 533

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!