ALCEDO aduce “subventia de tehnologie” prin produse, servicii si sfaturi iscusite!

Publicat de

Ce inseamna “subventia de tehnologie”? Inseamna un portofoliu propriu, care este pus la dispozitia fermierilor impreuna cu servicii, prin sfaturile echipei de vanzari. Portofoliul propriu cuprinde produse de protectia plantelor, seminte si ingrasaminte, toate iscusite.

Ce trebuie sa stiti este ca acest portofoliu propriu a fost selectat de catre specialisti, a fost testat in ferme si face fata cu brio cerintelor agriculturii moderne de astazi, din Romania.

Serviciile oferite de catre ALCEDO, analiza de apa, analiza de sol vin si ele sa completeze necesarul de tehnologie al oricarei ferme. Iar, echipa ALCEDO este cea prin intermediul careia tot acest portofoliu, impreuna cu serviciile sunt puse in valoare prin “Sfaturi iscusite”.

Erbicide iscusite, pentru fermieri iscusiti!

Erbicidele iscusite, pe care le gasiti in portofoliul de produse ALCEDO, si pe care le puteti utiliza la majoritatea culturilor agricole, precum: cereale paioase, rapita, porumb, floarea-soarelui, etc, sunt produse care si-au gasit locul, cu brio in tehnologia culturilor din ferme. O parte dintre ele sunt fabricate in Romania. Sunt, de asemenea, produse cu raport calitate/pret foarte bun. Erbicidele iscusite, pe care le gasiti in portofoliul ALCEDO sunt: RIVAL 75 GD, RIVAL STAR 75 GD, RIVAL SUPERSTAR 75 GD, ASTRAL OD, LEOPARD 5 EC, SILBA, TENDER, APROZAME, CAMIX 560 SE, CEREDIN FORTE 464 SL, CLOMATE, MAGISTRAL 50 SC, MERISTO, RANGO, STARANE, VECTOR.

Fungicide iscusite de la ALCEDO!

ALCUPRAL 50 PU, BUMPER 250 CE, MANOXIN M 60 PU, MANOXIN COMBI, MANOXIN MIX, CHEFARA, PRIORI XTRA, REVELLER, SALVATOR 25 EW, SULPHUR 80 WG, TOPSIN 500 SC sunt fungicidele din portofoliul de “Produse iscusite” de la ALCEDO. Au omologari pentru combaterea bolilor la principalele culturi agricole din Romania, respectiv pentru cereale paioase, rapita si floarea- soarelui, dar si la majoritatea culturilor horticole. Sunt produse folosite cu succes de marea majoritate a fermierilor, cu un raport pret/calitate excelent.

Insecticide iscusite de la ALCEDO!

Portofoliul de “Produse iscusite” de la ALCEDO este completat si de  insecticide, omologate pentru combaterea celor mai periculosi daunatori din principalele culturi agricole: cereale paioase, rapita, porumb, floarea-soarelui, dar si din cele horticole. Cu siguranta ati auzit si ati folosit insecticide ca: NUPRID OIL 004 CE, NUPRID AL 200 SC, FASTER 10 CE, FASTER GOLD 50 EC, MOSPILAN 20 SP. Aceste “insecticide iscusite” si-au dovedit eficienta si calitatea si sunt accesibile ca pret tuturor fermierilor.

Produsele de tratament samanta si adjuvantii din portofoliul de “produse iscusite” de la ALCEDO!

AMIRAL PROFFY, NUPRID AL 600 FS, NUPRID MAX AL 222 FS, sunt produse de tratament samanta de la ALCEDO, destinate culturilor de cereale paioase, porumb si floarea-soarelui. Acestea asigura o protectie de lunga durata a semintelor impotriva celor mai periculosi daunatori, printre care: viermii sarma, gandacul ghebos, ratisoara porumbului, etc. Din categoria adjuvantilor, VITAL 90 se poate folosi cu majoritatea erbicidelor si fungicidelor iscusite de la ALCEDO. Toate sunt produse consacrate, folosite de majoritatea fermierilor, si pot fi cumparate la preturi foarte bune.

O versiune a acestui articol a apărut în ediția tipărită a revistei Sănătatea Plantelor Nr. 236 - ianuarie 2018.
Pentru a primi Sănătatea Plantelor în format tipărit, vă rugăm să vă abonați aici.

S-ar putea să te intereseze

Hot News