Corteva Agriscience publica raportul de sustenabilitate si ESG 2021

Publicat de

Compania abordeaza angajamentele privind cele mai presante provocari globale pe care si le-a asumat

Indianapolis, 7 iunie, 2022 – Corteva a publicat astazi raportul privind sustenabilitatea si ESG pentru anul 2021, care ofera informatii la zi despre progresele inregistrate de companie in ceea ce priveste angajamentul sau de a furniza solutii bazate pe stiinta pentru abordarea celor mai mari provocari legate de mediu, economice si sociale din lume.

Acest raport arata transparenta companiei Corteva in stradania sa de a asigura durabilitate ecologica, sociala si de guvernanta (ESG). Raportul pentru anul 2021 consolideaza eforturile companiei de a construi un ecosistem agricol in care fermierii, societatea si mediul de afaceri pot prospera, reliefand in acelasi timp angajamentul Corteva de a imbogati viata celor care produc si a celor care consuma.

„Provocarile cu care se confrunta societatea si planeta necesita actiuni urgente si credem ca agricultura joaca un rol vital in furnizarea de solutii viabile”, a declarat Chuck Magro, Chief Executive Officer, Corteva Agriscience. “Concentrandu-ne pe domeniile despre care credem ca vor avea cel mai mare impact in realizarea unei agriculturi benefice pentru clima, vom crea un sistem alimentar mai rezistent si mai productiv. Ne vom baza pe inovatie si tehnologie in aceasta calatorie.”

“Sustinem fermierii din intreaga lume cu instrumentele si inovatiile necesare pentru a produce hrana conform exigentelor sistemului, conservand in acelasi timp resursele date”, a declarat Sam Eathington, Chief Technology and Digital Officer, Corteva Agriscience. “Progresele din acest raport prefigureaza urmatoarea etapa in activitatea noastra in ceea ce priveste sustenabilitatea si abordeaza eforturile companiei legate de inovare, biodiversitate, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, dar si incluziunea, diversitatea si echitatea.”

Raportul anului 2021 privind sustenabilitatea si ESG ofera o actualizare la nivel global a principalelor teme sociale si de mediu. Raportul detaliaza activitatea si rezultatele angajatilor Corteva de imbunatatire a mijloacelor de trai si muncii fermierilor, conservand in acelasi timp resursele, dar si consolidand comunitatile si ridicand  durabilitatea in cadrul operatiunilor companiei. Cititi raportul complet aici.

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie agricola globala, tranzactionata public, care ofera fermierilor din intreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – incluzand un mix echilibrat si divers de genetica, produse pentru protectia plantelor si solutii digitale vizand maximizarea productivitatii pentru a contribui la sporirea randamentelor si rentabilitatii. Detinand unele dintre cele mai recunoscute marci din agricultura si o serie de produse si tehnologii de top aflate in drumul catre piata, pozitionate pentru a genera crestere economica, compania se angajeaza sa colaboreze cu partile interesate din intregul sistem alimentar, indeplinindu-si promisiunea de a imbogati traiul celor care produc si celor care consuma, de a asigura progresul pentru generatiile urmatoare. Corteva Agriscience a devenit o companie publica independenta la 1 iunie 2019, dupa ce fusese anterior Divizia pentru Agricultura a DowDuPont. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.corteva.ro.

Urmariti Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter si YouTube.

TM ® SM Marci comerciale ale Corteva Agriscience si ale afiliatilor acestora sau ale detinatorilor lor respectivi.

Media contact

Georgiana Ajderov,

Corporate Communications Consultant Romania

+400754228975

rocomm@corteva.com

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!