Cropshield – scutul culturilor contra arsitei

Publicat de

Cropshield este un fertilizant ce optimizeaza atat nutritia cu calciu, cat si regimul hidric in perioadele de seceta si insolatie. De asemenea, protejeaza planta impotriva arsitei si creste rezistenta plantei la atacul bolilor si al daunatorilor.

Cum actioneaza Cropshield?

La aplicarea foliara, creeaza un film de microparticule care reflecta in mod selectiv razele soarelui, permitand doar transferul luminii vizibile. In acelasi timp, reflecta marea majoritate a razelor ultraviolete (UV) si a celor infrarosii (IR). Astfel, are o actiune protectiva, fiind un veritabil “scut” de protectie pentru plante, fata de stresul termic si al arsurilor ce pot aparea in perioadele caniculare.

Aplicat ca tratament foliar sau la sol, disponibilizeaza calciul pentru plante, acesta fiind furnizat in cantitati optime pe timpul stadiilor de dezvoltare activa a acestora si contracareaza aparitia unor boli fiziologice in plante.

Atentie! A nu se amesteca Cropshield cu produse pe baza de fosfor sau cu produse care nu pot tolera un nivel ridicat al pH-ului.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!