CRUISER 350 FS (Syngenta) – autorizatie temporara pentru culturile de porumb si sfecla de zahar

Publicat de

Compania Syngenta doreste sa informeze toti distribuitorii si utilizatorii de produse de protectia plantelor cu privire la autorizarea temporara a produsului CRUISER 350 FS pentru cultura de porumb si sfecla de zahar.

Conform autorizatiei temporare nr. 10091 din 17.01.2020 emisa de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, produsul de protectia plantelor CRUISER 350 FS poate fi utilizat pentru tratamentul semintelor de porumb, pentru combaterea daunatorilor de sol Tanymecus dilaticolis si Agriotis spp. aplicat in doza de 9L/tona samanta porumb. Autorizatia temporara este valabila pana la data de 01 mai 2020.

Conform autorizatiei temporare nr. 10093 din 17.01.2020 emisa de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, semintele de sfecla de zahar tratate cu produsul de protectia plantelor CRUISER 350 FS pot fi utilizate, pentru combaterea daunatorilor de sol Tanymecus palliatus, Bothynoderes punctiventris, Chaectonema tibialis aplicat in doza de 20L/tona samanta sfecla de zahar si Agriotis spp. aplicat in doza de 10L/tona samanta sfecla de zahar. Autorizatia temporara este valabila pana la data de 18 mai 2020.

Mentionam ca acest anunt nu este un act de informare legislativa si nici o opinie legala cu privire la informatiile pe care le contine. Acest document nu inlocuieste si nici nu suplineste obligatia tertilor de a se informa si de a se conforma cu dispozitiile legale aplicabile activitatillor pe care le desfasoara.

Mai multe informatii despre modificarile aparute in omologarea produselor Syngenta le puteti regasi accesand https://www.syngenta.ro/news/produse/informari-despre-modificari-aparute-omologarea-produselor-syngenta

 

S-ar putea să te intereseze

Hot News