Inovatia cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale si perene combatute din cultura de cereale paioase ce contine Arylex™ active

Publicat de

In Romania, cerealele de toamna ocupa locul 2 ca suprafata, dupa cultura porumbului. Daca buruienile graminee afecteaza doar o parte din suprafata agricola a tarii, buruienile dicotile anuale si perene afecteaza culturile de cereale paioase de pe intreg teritoriul Romaniei.

SOLUTIA:

Pachetul Pixxaro™ Super contine 1l Pixxaro (12 g/l halauxifen metil, 280 g/l fluroxipir, 12 g/l safener) si 80 g Frontal 75 GD (75% tribenuron metil),

Combate: buruieni dicotiledonate anuale si perene.

 1 pachet = 4 hectare

Pachetul Pixxaro™ Super combate cele mai pagubitoare buruieni: ambrozia (Ambrosia artemisiifolia), loboda (Chenopodium album), fumarita (Fumaria officinalis), hrisca urcatoare (Polygonum convolvulus), troscot (Polygonum aviculare), rocoina (Stelaria media), mac (Papaver rhoeas), turita (Galium aparine), palamida (Cirsium arvense), volbura (Convolvulus arvensis).

Pachetul Pixxaro™ Super este cea mai sigura solutie pentru combaterea macului din cultura.

Se poate aplica incepand de la temperaturi de 2-3 grade Celsius.

Are o flexibilitate foarte mare in aplicare, de la faza de 3 frunze (BBCH 13) pana la faza de burduf a culturilor de cereale (BBCH 45).

Pachetul Pixxaro™ Super este inovatia cu cel mai larg spectru de combatere a  buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura de cereale paioase, cu actiune foarte rapida, foarte selectiv pentru cultura de cereale, putandu-se aplica pana la faza de burduf, fara a crea probleme pentru culturile succesive.

 INCERCATI CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE DE COMABATEREA A BURUIENILOR SI CULTURILE VA VOR MULTUMI !

Ion Mutafa

Category Marketing Manager Herbicides

Corteva Romania & Moldova

S-ar putea să te intereseze

Hot News