LISTEGO si LISTEGO PLUS, doua erbicide iscusite care va tin culturile de floarea-soarelui curate de buruieni, dar si de lupoaie!

Publicat de

Dupa valul de ploi, buruienile si-au facut aparitia in numar mare in toate culturile, inclusiv la floarea-soarelui. Pentru buruieni, dar si pentru lupoaie, in culturile de floarea-soarelui, hibrizi de tip Clearfield sau Clearfield Plus, le puteti veni de “hac” cu LISTEGO sau LISTEGO PLUS, doua erbicide pe baza de imazamox, din grupa imidazolinonelor.
LISTEGO poate fi utilizat si in culturile de soia, lucerna si orez. Erbicidul este preluat de plante, in special prin frunze, dar si prin radacini. Avand activitate reziduala la nivelul solului, asigura atat combaterea buruienilor in curs de rasarire, dar si a noului val de buruieni, care apar mai tarziu, asa cum este cornaciul (Xanthium spp.). De asemenea, combate: teisorul (Abutilon theophrasti), iarba parloagelor (Ambrosia artemisiifolia), loboda (Chenopodium spp.), palamida (Cirsium arvense), volbura (Convolvulus arvensis), iarba barboasa (Echinochloa crus-galli), mohor (Setaria spp.), etc.
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor doua erbicide, puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

S-ar putea să te intereseze

Hot News