Munca in agricultura trebuie sa continue

Publicat de

Stim ca agricultura este foarte importanta pentru Romania in aceste momente,  ca fermierii au nevoie sa isi continue munca, dar mai ales ca au nevoie sa foloseasca resursele mai eficient si sa lucreze cat mai mult si mai repede.

De aceea echipa Vantage vine in ajutorul fermierilor oferind gratuit solutii digitale pentru acces si control de la distanta care sa le faciliteze munca.

3 servicii gratuite oferite de VANTAGE

In sprijinul clientilor sai actuali si viitori, Vantage ofera o combinatie de servicii si solutii care le permite acestora sa isi urmareasca de la distanta si in timp real culturile, calitatea tratamentelor, deplasarea masinilor in teren, si, nu in ultimul rand, sa garanteze interventia rapida a echipei tehnice specializate Vantage.

 

Pentru toti clientii Vantage – 3 luni acces gratuit la GEOSCAN!

Pentru a facilita „accesul” fermierilor la terenurile lor, Vantage ofera tuturor clientilor sai acces gratuit timp de 3 luni la platforma de monitorizare a culturilor prin satelit GeoSCAN, fara nicio obligatie de achizitionare. Toti clientii actuali ai serviciului GeoScan primesc, de asemenea, 3 luni de acces gratuit, care vor fi adaugate automat la contractul lor.

Click pentru mai multe detalii.

 

Clientii noi, pot beneficia de 6 luni fara taxa de abonament pentru FARMTRACK!

Pe langa monitorizarea starii culturilor, un alt aspect esential pentru derularea rapida si eficienta a campaniei agricole este si urmarirea lucrarilor agricole si a activitatii din ferma. Prin urmare, Vantage ofera tuturor clientilor noi posibilitatea de a utiliza timp de 6 luni, fara plata abonamentului, sistemul de urmarire flota si combustibil FarmTrack.

Click pentru mai multe detalii. 

 

Oferim clientilor Trimble suport tehnic la distanta prin TeamViewer!

Monitoarele de ghidare Trimble GFX-750 si TMX-2050 bazate pe Android s-au dovedit a fi cele mai vandute si preferate sisteme GPS. De asemenea, sunt singurele de pe piata romaneasca care permit conectarea la distanta si interventia tehnica prin TeamViewer. Datorita acestei optiuni, echipa de service Vantage poate oferi asistenta tehnica de la distanta in orice moment.

Click pentru mai multe detalii despre monitoarele de ghidare Trimble.

 

Toti clientii Vantage pot accesa pe canalul YouTube al companiei prezentari si videoclipuri utile de instruire online pentru setarea si punerea in functiune al sistemelor Trimble (Vantage Academy Online Training).

In plus, in afara de clipurile video de instruire, Vantage ofera si posibilitatea de a organiza prezentari si vizionari online de utilaje si echipamente si prezentari de solutii software in timp real la cererea clientului.

Cum ne poti contacta?

Intreaga echipa Vantage este diponibila telefonic pentru a rezolva acele situatii care necesita rezolvare imediata si care pot fi rezolvate de operatorii din ferma cu asistenta din partea unui specialist Vantage.

Daca iti este la indemana, sau daca vrei sa ne trimiti poze, poti folosi aplicatia Whatsapp. Intreaga noastra echipa foloseste aceasta aplicatie si iti va raspunde in cel mai scurt timp.

Viziteaza pagina Vantage pe Facebook unde poti gasi informatie interesanta despre instalarile si livrarile facute de echipa noastra.

 

La cat mai multe hectare cultivate in campania de primavara!

S-ar putea să te intereseze

Hot News