Newsletter-ul “Stii de la ALCEDO” a ajuns la numarul 2000!

Publicat de

Newsletter-ul “Stii de la ALCEDO” a ajuns la numarul 2000! 
Sarbatorim alaturi de dumneavoastra, fermieri iscusiti! 

Dragi fermieri,
Au trecut aproape 9 ani, de cand am transmis catre dumneavoastra primul newsletter “Stii de la ALCEDO”. V-am promis ca va vom tine la curent cu cele mai noi informatii din domeniul agricol. Si, iata ca ne-am tinut de promisiune, si astazi am ajuns la editia cu numarul 2000.
Am venit catre dumneavoastra cu informatii si sfaturi tehnice, informatii care speram ca v-au fost de mare ajutor, la momentul potrivit. In fiecare zi, am incercat sa va aducem in atentie tot ceea ce este nou in domeniul agricol, in agribusiness, mai ales in ceea ce priveste protectia plantelor.
Cu ocazia marcarii acestui moment aniversar, va anuntam ca, in curand, va veti putea abona, gratuit si la newsletter-ul revistei “Sanatatea plantelor”, care va contine informatii de la specialisti renumiti din agricultura, articole despre sanatatea plantelor, sfaturi, recomandari tehnice.
Asadar, va multumim ca ne sunteti alaturi! Ne dorim sa continuam acest drum, impreuna cu dumneavoastra! “Fiti informati, pentru a fi castigati!”
Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News