Performanta in pomicultura are la baza produse de calitate. Un produs pe care te poti baza – Delegate™.

Publicat de

Performanta in pomicultura se face numai daca se fac tratamente cu produse de calitate, eficiente impotriva agentilor patogeni si a daunatorilor.

Cydia-pomonella
Adoxophyes-orana

In ceea ce priveste combaterea daunatorilor, putem spune ca a inceput primul zbor, atat pentru viermele merelor (Cydia pomonella), cat si pentru molia pielitei fructelor (Adoxophyes orana). In toate bazinele pomicole importante din tara am identificat deja primii adulti capturati in capcanele feromonale, fapt ce se datoreaza rezervei din anul 2019 si a iernii destul de blande.

Din cauza faptului ca lepidopterele reprezinta o problema pentru pomicultura, recomandam cu incredere noul insecticid Delegate™, lansat in Romania din acest sezon.

Delegate™ este un insecticid  ce se remarca prin selectivitatea sa si prin controlul larvelor de lepidoptere, minatoarelor, tripsilor si puricilor meliferi din pomicultura (semintoase & samburoase), fiind cel mai eficient si complex produs,  ce are la baza  o substanta activa noua, spinetoram.

Caracteristicile produsului Delegate™ sunt exact ce are nevoie pomicultura pentru a  obtine fructe de calitate, fara urme de atac ale daunatorilor:

  • Actiune rapida, prin contact si ingestie
  • Control al daunatorilor in toate fazele de dezvoltare
  • Control de lunga durata datorita efectului rezidual in planta
  • Timp de pauza scurt à 7 zile pana la recoltat
  • Protectie sigura pentru fructe de calitate si profitabilitate ridicata
  • Doza unica si eficienta de 0,3 kg/ha
Psylla-pyri

Aplicarea produsului este recomandat a se face dupa scuturatul petalelor, atunci cand corespunde de obicei si varful curbei de zbor al daunatorilor.

Georgel Andron

National Key Account Manager Specialty Crops Farms Corteva

Romania & Republica Moldova

S-ar putea să te intereseze

Hot News