POLYVERSUM – biofungicidul ce combate fungi fitopatogeni din peste 20 de genuri

Publicat de

Ce produs paraziteaza fungi fitopatogeni din peste 20 de genuri si, in plus, este autorizat pentru utilizarea in agricultura organica?

POLYVERSUM (Pythium oligandrum M1, 1×106 oospori/g produs) este un produs natural care nu polueaza chimic si induce rezistenta plantelor impotriva bolilor provocate de fungi. In Romania, este omologat pentru grau, orz si rapita. Primul tratament se aplica in toamna, dupa cum urmeaza:

  • La grau si orz se aplica de la 2 frunze, pana la 3 frati, pentru a suprima sporii de Fusarium si a induce plantelor rezistenta pentru alte boli.
  • La rapita se aplica in fenofaza de 4-6 frunze, pentru a combate putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul negru (Phoma lingam) si pentru a induce rezistenta plantelor.

De asemenea, ajuta la regenerarea plantelor la iesirea din iarna.

Important! POLYVERSUM este un produs ce nu prezinta limitari in aplicare, nu lasa reziduuri si este sigur pentru utilizatori.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!