Gama FASTER – insecticide iscusite pentru un spectru larg de culturi agricole si horticole

Publicat de

Fie ca vorbim despre culturile agricole sau despre cele horticole, daunatorii sunt foarte numerosi ca numar de specii si, odata cu incalzirea vremii, daunatorii isi fac aparitia.

In functie de momentul aparitiei daunatorului, dar si de cultura atacata, va recomandam aplicarea unuia dintre insecticidele FASTER 10 CE, FASTER DELTA sau FASTER GOLD 50 EC.

FASTER 10 CE este un insecticid care actioneaza rapid asupra sistemului nervos central si periferic al insectelor, avand un spectru larg de actiune, in mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere si altele. Are o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage. Cele 15 culturi agricole si horticole pentru care este omologat pot fi vazute aici.

FASTER DELTA este un piretroid de sinteza care actioneaza prin contact si ingestie, afectand sistemul nervos al insectelor. Are efect repelent si de soc si actioneaza ca inhibitor de nutritie asupra insectelor. Are o durata de protectie in cultura de 7 – 10 zile, indiferent de stadiul de vegetatie. Acoperirea completa si uniforma a plantelor este esentiala pentru o buna protectie impotriva atacului insectelor. Vezi aici cele 18 culturi agricole si horticole la care este omologat.

FASTER GOLD 50 EC este un alt piretroid a carui substanta activa face parte din generatia a treia de piretroizi de sinteza, care se caracterizeaza printr-o mai mare fotostabilitate si o mai accentuata activitate insecticida decat grupele precedente. FASTER GOLD 50 EC actioneaza atat asupra adultilor, cat si a larvelor. Este omologat pentru 9 culturi agricole si horticole, vezi aici despre care este vorba.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!