Produse unice si inovative, in portofoliul ALCEDO de „Ingrasaminte iscusite”!

Publicat de

ALCEDO propune fermierilor iscusiti 6 produse PREMIUM, unice si inovative de la EUROCHEM, pentru FERTILIZAREA DE BAZA.

ENTEC® 25-15, ENTEC® 26(+13S), ENTEC® 13-10-20, ENTEC® Special 12-12-17(+2MgO+8S) fac parte din gama ENTEC® si sunt fertilizanti minerali cu azot, care contin un inhibitor al procesului de nitrificare. Incetinirea acestui proces asigura o stabilitate mai mare, o disponibilitate mai indelungata a azotului si o protectie mai buna impotriva levigarii. In plus, fata de azotul stabilizat, fertilizantii din gama ENTEC® contin si o proportie de azot nitric, care devine rapid disponibil pentru preluarea de catre plante.

NITROPHOSKA® Special 12-12-17(+2MgO+8S), din gama NITROPHOSKA®, aduce toti nutrientii intr-o singura granula. Fiecare granula contine pana la cinci substante nutritive intr-o forma disponibila imediat plantelor. Acest lucru garanteaza o alimentare optima cu nutrienti, chiar si in fazele critice de crestere. De asemenea, produsele din aceasta gama asigura o nutritie completa  pentru o crestere sanatoasa a plantelor.

Ureea este una dintre cele mai raspandite ingrasaminte azotoase, datorita continutului ridicat de substanta activa. Cu toate acestea, proprietatile sale chimice pot conduce la pierderi insemnate de azot. Ureea UTEC® 46 este formulata cu un inhibitor special pentru a elimina acest dezavantaj. Inhibitorul de ureaza din UTEC® 46 blocheaza temporar conversia ureei in amoniu, proces care reduce in mod eficient pierderile de azot sub amoniac.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News