RECOMANDARI ISCUSITE PENTRU ERBICIDAREA IN TOAMNA LA RAPITA: PACHETUL MAGISTRAL + CLOMATE SI ERBICIDUL APROZAME

Publicat de

RECOMANDARI ISCUSITE PENTRU ERBICIDAREA IN TOAMNA LA RAPITA: PACHETUL MAGISTRAL + CLOMATE SI ERBICIDUL APROZAME.

Si la rapita, ca la orice cultura agricola, nu se pot obtine productii rentabile daca de la semanat si pana la recoltare nu se intervine, pentru a avea o cultura libera de boli, buruieni si daunatori.

Ce trebuie facut in preemergenta, la cultura de rapita? Daca dupa semanat aveti un sol reavan, cu umiditatea optima, este bine sa efectuati erbicidarea in preemergenta, inainte de rasarirea culturii de rapita, folosind pachetul MAGISTRAL 50 SC (metazaclor 500 g/l) – in doza de 1,6 l/ha + CLOMATE (clomazon 360 g/l) – in doza 0,33 l/ha, doua erbicide cu un spectru larg de combatere a buruienilor. De asemenea, erbicidul APROZAME (propizamid 400  g/l) poate fi o varianta pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale, cat si a unor monocotiledonate anuale, unele chiar greu de combatut.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste pachete, dati click aici: https://www.sanatateaplantelor.ro/recomandari-iscusite-pentru-erbicidarea-in-toamna-la-rapita-pachetul-magistral-clomate-si-erbicidul-aprozame/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News