Rezumatul saptamanii 17-21.02.2020

Publicat de

Sanatatea plantelor iti aduce rezumantul saptamanii…

1. Astazi se implinesc 100 de ani de la nasterea Prof. Dr. Doc. Eugeniu Docea, un remarcabil om de stiinta, un organizator si un conducator de exceptie, un dascal de inalta etica profesionala, un om de o generozitate rar intalnitava, ce speram ca va ramane pentru tanara generatie ca un reper demn de urmat! Mai multe informatii despre realizarile sale, aici.

2. Conform specialistilor, buruienile se adapteaza mai bine si mai repede la conditiile de clima si sol, ajungand sa concureze cu plantele de cultura atat pentru substantele nutritive din sol, cat si apa si lumina. Cum ne protejam culturile impotriva lor? Solutia specialistilor ALCEDO, aici.

3. Majoritatea fabricilor formulatoare de produse pentru protectia plantelor din intreaga lume procura substanta activa din China, care acum este in “carantina”. In aceste conditii de asa zisa criza, ne dam seama de dependenta noastra fata de China… suntem pregatiti sa-i facem fata? Detalii, aici.

Nimic nu este mai important decat sa fii informat la timp. Ramai conectat la noutatile din agricultura pe www.sanatateaplantelor.ro!

 

S-ar putea să te intereseze

Hot News