Rezumatul saptamanii 18.01 – 22.01.2021

Publicat de

Sanatatea Plantelor iti aduce rezumatul saptamanii…

1. Norocul tine cu cei iscusiti! Catalogul ALCEDO 2021 este disponibil si online si poate fi accesat aici. Fie ca vorbim de produsele pentru protectia plantelor, semintele sau ingrasamintele iscusite, serviciile si sfaturile pentru dumneavoastra sau despre oferta financiara, toate sunt acum la un singur click distanta.

2. In viitoarea Politica Agricola Comuna (PAC), Comisia Europeana incurajeaza practicile de agricultura ecologica, cu referire la rotatia culturilor cu leguminoase, inclusiv mazare si soia. Mai multe detalii puteti citi aici. Despre ce soiuri de mazare puteti alege in acest an gasiti detalii aici, iar cateva recomandari pentru cultura de soia puteti citi aici.

3. Dupa retragerea neonicotinoidelor, nu au aparut alte insecticide la fel de eficiente, Romania fiind nevoita in fiecare an sa faca demersuri la UE pentru derogare. Si in acest an, MADR a aprobat tratarea semintelor de porumb cu NUPRID AL 600 FS (600 g/l imidacloprid) in zonele si pe suprafetele puternic afectate de atacul daunatorilor Tanymecus dilaticollis si Agriotes. Ce facem cu floarea soarelui? Raspunsul, aici.

4. Catalogul de produse FMC Agro Romania pentru protectia si nutritia plantelor aferent anului 2021 este disponibil online, pe fmcagro.ro. Detalii atat despre produsele consacrate, cat si despre cele noi, gasiti aici.

Nimic nu este mai important decat sa fii informat la timp. Ramai conectat la noutatile din agricultura pe www.sanatateaplantelor.ro!

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!