Rezumatul saptamanii 25.01 – 29.01.2021

Publicat de

Sanatatea Plantelor iti aduce rezumatul saptamanii…

1. Stim ca tehnologia este cea mai importanta veriga din managementul unei culturi, iar erbicidarea cu RIVAL STAR 50 SX este o solutie eficienta, actionand asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau, orz, secara si triticale, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 D. Cand se aplica? Cum actioneaza? Raspunsurile, aici.

2. Cat costa un kg de carbon astazi? In prezent, nu exista un pret fix. Punctul de referinta comun in acest moment este cel stabilit de Grupul interministerial de experti in domeniul climei, care a definit ca tona de carbon ar trebui sa ajunga la 100 euro in 2030. Mai multe detalii, aici.

3. Cauti un erbicid care se poate aplica si la temperaturi reduse si care are efect rapid? Vezi aici ce solutie iscusita poti alege pentru combaterea buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb.

Nimic nu este mai important decat sa fii informat la timp. Ramai conectat la noutatile din agricultura pe www.sanatateaplantelor.ro!

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!