ULTRA protectie impotriva buruienilor din culturile de cereale paioase

Publicat de

Erbicidele din gama RIVAL sunt cunoscute de fermierii iscusiti de peste 20 de ani. Pastram traditia si va prezentam noul membru al acestei familii: RIVAL ULTRA.

RIVAL ULTRA, pe baza de metsulfuron-metil si tribenuron-metil, este un erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata din culturile de grau.

BENEFICII:

  • Viteza mai mare de actiune
  • Doza mica de ingredient activ la hectar
  • Un spectru larg de combatere a buruienilor anuale si perene dicotiledonate
  • Formulare cu granule 100% solubile in apa
  • Compatibilitate cu multe erbicide si fungicide

Se utilizeaza in tratamente postemergente, din faza de trei frunze ale cerealelor paioase pana la aparitia completa a frunzei stindard. Pentru a mari eficacitatea in caz de vreme secetoasa, in cazul buruienilor dificil de umectat sau mediu sensibile, se recomanda adaugarea adjuvantului VITAL 90, in concentratie de 0,08-0,1% (80-100 ml/100 l apa).

Pentru combaterea buruienilor graminee, RIVAL ULTRA se poate amesteca in rezervorul masinii cu graminicide selective omologate pentru cultura de grau.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!