Vrei o cultura de cereale paioase curata? Vezi ce produs recomanda specialistii ALCEDO!

Publicat de

Ingrijirea culturilor de cereale paioase inca din toamna este o necesitate, mai ales in conditiile unor toamne si ierni mai blande, iar un pas foarte important pentru a avea culturi curate si sigure este erbicidarea inca din toamna.

O solutie eficienta, cu protectie de lunga durata, v-o ofera erbicidul RIVAL TOP 20 SG. Eficacitatea erbicidului este maxima in doza de 20-30 g/ha, cand produsul este aplicat in stadii timpurii de dezvoltare ale buruienilor anuale si perene, la culturile de grau, orz, triticale si ovaz.

Aplicat in toamna, in postemergenta timpurie, combate buruienile dicotiledonate, dar si iarba vantului (Apera spica-venti), cu costuri evident mai mici decat in primavara. O eficacitate maxima se obtine daca erbicidarea se face in conditii normale de umiditate atmosferica si sol. Primele simptome (stoparea cresterii, ingalbenirea frunzelor) in conditii normale de umiditate apar dupa 5 zile, iar efectul maxim (necrozarea varfului de crestere) la 14-20 de zile de la tratament.

Retineti! Aplicarea erbicidului RIVAL TOP 20 SG inca din toamna va tine cultura curata atat in toamna, cat si in primavara, cu mentiunea ca in primavara, cand vremea va permite, chiar mai tarziu, va trebui sa reveniti cu inca o erbicidare.

In concluzie, RIVAL TOP 20 SG este un erbicid eficient in combatera buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase, cu protectie de lunga durata.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News