CAMARO 2 – hibrid iscusit de floarea-soarelui linoleic

Publicat de

CAMARO 2 este un hibrid de floarea-soarelui semi-tardiv, linoleic, cu tehnologie Clearfield. A fost ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO pentru ca are un potential de productie de 3.400-5.000 kg/ha, ce a fost testat in productie.

Vi-l recomandam pentru ca are o vigoare foarte buna la rasarire si un continut de ulei de 48-52%. De asemenea, este un hibrid cu o inflorire uniforma, ce este tolerant la seceta si cadere. Inaltimea plantei este de 170-180 cm, iar pozitia calatidiului este semi-erecta.

Densitatea recomandata este de 55.000-65.000 plante recoltabile/ha.

Atentie! CAMARO 2 este un hibrid rezistent genetic la Lupoaie (Orobanche cumana) pana la rasa E si va recomandam aplicarea erbicidului LISTEGO/PULSAR in doza de 1.2 l/ha, in faza de 6-8 frunze ale florii soarelui, atunci cand se cultiva in zonele in care este presiune de Lupoaie.

Pentru mai multe informatii despre CAMARO 2, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News