Cat de important este sa cunosti solul si ce poti face pentru a ii creste fertilitatea?

Publicat de

Solul este principalul partener din ferma ta, iar analizele de sol sunt cel mai complet mod de determinare a fertilitatii solului.

Daca pana acum datele pentru analize trebuiau completate pe hartie, incepand de acum, prin MyAlcedoSoil powered by OGOR, ai posibilitatea de a furniza datele necesare (parcela, rotatie, productie scontata etc.) si electronic, prin completarea lor directa.

Alcedo pune la dispozitia fermierilor cele mai complete analize de sol din piata (17 parametri) prin platforma MyAlcedoSoil, dar si un program pentru cunoasterea bilantului de carbon al fermei, MyAlcedoCarbon.

Despre tehnologiile minimum tillage si no tillage, dar si despre alte masuri care contribuie la cresterea fertilitatii solului, puteti afla de la dr.ing. Emilian Tudor – seful Laboratorului de Agrochimie Alcedo, in cadrul evenimentului “Tehnologiile optime de prelucrarea solului”, un eveniment organizat de Profitul Agricol la Botosani, la inceputul acestei luni, și sustinut de catre Alcedo.

Mai multe detalii despre aspectele dezbatute in cadrul acestui eveniment puteti afla accesand link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=kAUTJ6b1yLo

S-ar putea să te intereseze

Hot News