Cauti un insecticid care sa combata daunatorii atat de la grau, porumb, rapita si cartof, dar si la legume, pomi fructiferi si vita de vie?

Publicat de

Mospilan 20 SP este solutia!

Daunatorii sunt o problema majora, fie ca ne referim la culturile de grau, porumb, rapita si cartof, dar si la legume, pomi si vita de vie. Daca nu se intevine la timp, acestia pot afecta culturile, ajungandu-se pana la compromiterea lor.

MOSPILAN 20 SP este un insecticid utilizat pentru combaterea unui numar mare de daunatori atat la cultura mare, cat si in pomicultura, viticultura, legumicultura si silvicultura. Actiunea sa dureaza peste 3 saptamani, nefiind influentat de temperatura. In plus, produsul nu afecteaza albinele si prezinta toxicitate scazuta pentru om, animale si mediu.

De ce este MOSPILAN 20 SP iscusit? Pentru ca prezinta o actiune rapida asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor (oua, larve, adulti), doza de utilizare la hectar este redusa si este foarte prietenos cu entomofauna utila.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News