Cauti un insecticid cu efect rapid, cu eliberare lenta si care sa combata daunatorii din foarte multe culturi agricole si horticole?

Publicat de

Pentru combaterea daunatorilor atat din culturile de cereale paiose si rapita, cat si in legumicultura, specialistii ALCEDO recomanda efectuarea tratamentelor la avertizare, in timpul perioadei de vegetatie, cu insecticidul KARIS 10 CS.

KARIS 10 CS actioneaza asupra unui spectru larg de daunatori, penetrand cuticula insectelor, actionand asupra sistemului nervos al acestora. Insectele inceteaza sa se mai hraneasca, dupa care intervine paralizia si moartea acestora. KARIS 10 CS este un piretroid cu efect rapid si de soc, ce are actiune puternica de contact si ingestie asupra adultilor si larvelor.

Eliberarea treptata a insecticidului din microcapsule determina formarea unui depozit stabil pe suprafata plantelor, rezistent la actiunea razelor UV si a precipitatiilor. Pentru imbunatatirea eficacitatii este important ca produsul sa fie aplicat astfel incat sa se asigure acoperirea uniforma a plantelor cu solutie.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!