Certitudinea succesului – hibridul de floarea soarelui P64LE137, marca Pioneer®

Publicat de

In agricultura ne dorim an de an, pe langa productii ridicate si preturi bune, un anumit grad de predictibilitate a ceea ce vom face cand semanam o noua cultura. Este foarte important sa putem mentine profitabilitatea fermei la un nivel cat mai ridicat, chiar si in anii dificili, precum cel precendent, cu seceta devastatoare in SE tarii,

In acest context al incertitudinii, compania Corteva Agriscience va propune un hibrid Pioneer® de floarea soarelui care a fost creat special pentru tara noastra, de catre echipa locala de cercetare Corteva, pentru a face fata chiar si celor mai vitrege conditii meteo si nu numai. Hibridul este P64LE137, face parte din tehnologia ExpressSun® si este cel mai recomandat hibrid pentru conditiile tarii noastre, cu particularitati bine cunoscute, precum seceta pedologica si atmosferica, si Orobanche cumana (lupoaia).

P64LE137 este hibridul care a demonstrat o stabilitate remarcabila in ultimii 3 ani, indiferent de conditiile in care a fost cultivat sau tehnologia aplicata. Aceste aspecte il vor propulsa, cu siguranta, in viitor, pe primele pozitii ca suprafata   cultivata in bazinul Marii Negre.

P64LE137 se remarca prin urmatoarele caracteristici:

  • toleranta foarte buna la seceta si arsita
  • productivitate excelenta
  • cel mai rezistent hibrid la Orobanche din Europa
  • stabilitate si adaptabilitate
  • toleranta sporita la principalele boli ale culturii
  • masa hectolitrica foarte buna, peste 42.

Este cel mai timpuriu hibrid din portofoliul actual Corteva, ce se preteaza si pentru semanatul intarziat din zonele afectate de baltire, dar si in cultura succesiva dupa orz.

Certitudinea succesului este de partea noastra, iar aceasta va veni alaturi de produsele Corteva, hibridul P64LE137 fiind, cu siguranta, primul pas pentru o cultura reusita de floarea soarelui!

Andrei Ciocoiu

Category Marketing Manager Oilseeds

Corteva Agriscience Romania & Moldova

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!