Corteva Agriscience lanseaza Portfolio farm online

Publicat de

Anul acesta, Corteva Agriscience™ lanseaza o serie de evenimente de prezentare online a culturilor din camp, dedicate in mod special cultivatorilor de porumb, floarea-soarelui, rapita si cereale paioase. Aceasta masura nu este tocmai modul in care ne-am dori sa fim alaturi de fermieri, insa situatia dificila cauzata de COVID-19 nu ne permite sa organizam evenimentele de prezentare asa cum eram obisnuiti cu totii.

Ion Mutafa – CMM Herbicides Romania Corteva
Andrei Ciocoiu – CMM Oilseeds Romania Corteva

Chiar daca ne confruntam cu o situatie dificila, fara precedent, agricultorii au demonstrat inca o data ca pot face fata oricarei provocari, indiferent de natura sa. Datoria noastra, ca si companie agricola, este aceea de a sustine fermierii cu produse si solutii inovatoare pentru a infiinta culturi, pentru a le ingriji corespunzator, astfel incat la finalul fiecarei campanii productiile pe care le obtin sa confirme asteptarile.

In anii trecuti, evaluarea performantelor produselor si tehnologiilor Corteva avea loc in camp, unde ne bucuram de prezenta a sute de fermieri dornici sa afle noutati si mai ales sa afle raspunsuri de la specialistii Corteva pe care ulterior sa le aplice in propriile ferme. Anul acesta, din cauza masurilor de distantare sociala existente, aceste evenimente vor fi transmise in mediul online, unde ii invitam pe agricultori sa ne urmareasca.

De asemenea, vom fi nevoiti sa procedam in acelasi mod si cu evenimentele dedicate culturilor speciale (pomicultura, viticultura, culturi de legume) care, pana acum, se desfasurau in sali, unde specialistii nostri prezentau cele mai bune solutii pentru agricultorii romani, iar de acum incolo toate aceste intalniri vor avea loc online.

Dorim sa ramanem cat mai aproape de partenerii nostri si ne bucuram de un marketing digitalizat bine dezvoltat, pe care Corteva il exploreaza in ultimii ani, din ce in ce mai mult. Tocmai de aceea, pe pagina noastra de Facebook si pe canalul nostru de YouTube vor fi publicate materiale si filmari realizate pe camp sau in livezi, care vor prezenta nu doar evolutia culturilor, ci si recomandarile specialistilor nostri.

Dam startul acestor evenimente cu prezentarea platformei din judetul Teleorman, localitatea Furculesti, din ferma SC BACANU COSMIN & ANDREEA COMPANY SRL, precum si a platformei din judetul Neamt, din ferma SC TCE 3 BRAZI SRL.

TCE 3 Brazi – eveniment Corteva

“Suntem siguri ca vom avea mare succes cu noul nostru program – Portfolio farm online, deoarece traim in era in care marketingul online este pe primul loc in materie de publicitate, iar fermierii romani sunt din ce in ce mai activi in Social Media si spun asta, pentru ca detinem analize concrete din piata agribusiness-ului care sustin aceasta idee. Noi am avut dintotdeauna un public larg si dedicat activitatilor noastre, tocmai de aceea consider ca si de data aceasta fermierii vor primi aceasta veste cu bucurie, pentru ca pana la urma, tot ce facem este pentru ei, pentru a-i sustine in orice conditii. Desi a fost o perioada foarte dificila pentru industria noastra, trebuie sa fim optimisti, pentru ca inca mai avem motive de bucurie, cum ar fi tehnologiile si inovatiile oferite de Corteva. Vrem ca informatiile pe care le detin specialistii Corteva sa ajunga la femieri, astfel incat ei sa le aplice si sa obtina rezultatele pe care si le doresc ” – a declarat Maria Cirja, Marketing Manager RO&MD Corteva Agriscience.

“Detinem un portofoliu de produse performante, atat la seminte (porumb, floarea-soarelui, rapita, soia, lucerna), cat si la produsele pentru protectia plantelor (erbicide, fungicide, insecticide, aditivi furajeri, tratamente samanta) pe care ne bazam in orice moment. Vrem sa le aratam tuturor agricultorilor romani ca le suntem aproape pentru a le pune la dispozitie informatiile de care au nevoie, chiar si in aceste momente precare. Invitam toti fermierii sa urmareasca materialele pe care urmeaza sa le publicam pe canalele de socializare pe care le detine Corteva, dar si in presa de specialitate.” – Jean Ionescu, Country Leader RO&MD Corteva Agriscience.

Maria Cirja

Marketing Manager

Corteva Agriscience Romania& Moldova

S-ar putea să te intereseze

Hot News