Corteva Agriscience selecteaza Dadelos Agrosolutions pentru Comercializarea Globala a Biostimulatorilor

Publicat de

WILMINGTON, Del. – 11 februarie 2021 – Corteva Agriscience si Dadelos Agrosolutions, S.L., o filiala a Ajinomoto Co., Inc., au anuntat astazi un acord pentru dezvoltarea, validarea si comercializarea biostimulatorilor destinati fermelor din intreaga lume.

Recunoscuta pentru combinarea expertizei extinse in tehnologiile biostimulatoare si modurile acestora de actiune, Dadelos Agrosolutions dezvolta tehnologii pentru obtinerea efectelor dorite asupra plantelor sub aspectul eficientei utilizarii ingasamintelor, a metabolismului si a raspunsului la stres.

Acest acord consolideaza angajamentul nostru de a oferi fermierilor produse biologice pentru protectia culturilor, inclusiv o linie completa de solutii biostimulatoare bazate pe efecte demonstrate si rezultate previzibile”, a declarat Rajan Gajaria, Executive Vice President, Business Platforms, Corteva Agriscience. „Acordul nostru cu Dadelos Agrosolutions este un alt pas care arata eforturile noastre de a construi un portofoliu biologic prin colaborarea cu experti de top in domeniile lor.”

Tehnologiile si solutiile de protectie a culturilor pe care le-am dezvoltat in ultimii 24 de ani urmaresc sa ajute industria si fermierii sa produca mai multe alimente de o calitate mai buna, reducand in acelasi timp impactul asupra mediului. Misiunea noastra este un exemplu clar al Ajinomoto Group Creating Shared Value (ASV) si al filosofiei Ajinomoto de a se angaja in mod constant in initiative de rezolvare a problemelor sociale prin afaceri”, a declarat Norbert Pons, Chief Executive Officer of Dadelos Agrosolutions, S.L.

Prezentul acord cu Corteva Agriscience confirma interesul colaboratorilor si clientilor pentru solutiile noastre stiintifice, capacitatea noastra de a inova si eforturile noastre continue de a crea in mod constant valoare adaugata pentru clientii pe care ii avem in intreaga lume”, a adaugat el.

Noul portofoliul global de biostimulatori creat de Corteva este dedicat dezvoltarii de produse biostimulatoare, biocontrol si feromoni cu performante dovedite, previzibile, care functioneaza in paralel cu solutiile conventionale de protectie a culturilor. Astfel de optiuni care vor ajuta fermierii sa raspunda asteptarilor intr-o piata in continua schimbare, pastrand in acelasi timp terenurile productive si sanatoase, sunt in conformitate cu Obiectivele de Durabilitate Corteva Agriscience 2030.

Detaliile acordului nu au fost dezvaluite.

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie globala, pur-agricultura, tranzactionata pe bursa, care ofera fermierilor din intreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – inclusiv un mix echilibrat si divers de seminte, solutii pentru protectia culturilor si solutii digitale axate pe maximizarea productivitatii si cresterea randamentului si profitabilitatii. Avand in portofoliu unele dintre cele mai cunoscute marci din agricultura si o linie de produse si tehnologii de top in industrie, care pot genera cresteri viitoare, compania se angajeaza sa colaboreze cu partile interesate din intreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a imbogati viata celor care produc si a celor care consuma si asigurand progresul generatiilor viitoare. Corteva Agriscience™ a devenit o companie independenta listata la bursa pe data de 1 iunie 2019 anterior fiind divizia agricola a DowDuPont. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.corteva.ro

Urmariti Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter si YouTube.

Despre Dadelos Agrosolutions, S.L

Afiliat la Ajinomoto Co., Inc, Dadelos Agrosolutions, S.L. este o companie dedicata in totalitate cercetarii, productiei si vanzarii unei game largi de biosolutii pentru industria agricola. Compania are sediul in Valencia (Spania) si furnizeaza industriei o gama larga de biostimulatori, biofertilizanti si solutii biologice in ultimii 24 de ani. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.agro2agri.com.

Deblocand puterea aminoacizilor, grupul Ajinomoto isi propune sa rezolve problemele legate de alimentatie si de sanatate asociate obiceiurilor alimentare si imbatranirii si sa contribuie la o mai buna stare de sanatate pentru oamenii din intreaga lume.

Pe baza mesajului corporativ „Mananca bine, traieste bine”, am urmarit stiintific posibilitatile aminoacizilor de a asigura cresterea viitoare prin crearea de valoare noua furnizata de solutii durabile si inovatoare pentru comunitati si societate.

Grupul Ajinomoto are filiale in 35 de tari si regiuni si vinde produse in peste 130 de tari si regiuni. In anul fiscal 2019, vanzarile au fost de 1,1 trilioane de yeni (adica 10,1 miliarde de dolari SUA).

Pentru a afla mai multe, vizitati www.ajinomoto.com.

TM ® SM Marci comerciale ale Corteva Agriscience si ale afiliatilor acestora sau ale detinatorilor lor respectivi

Media contacts

Corteva Agriscience

Kacey Birchmier
Telephone: (+1) 515-305-0085
Email: kacey.birchmier@corteva.com

Dadelos Agrosolutions, S.L., an affiliate of Ajinomoto Co., Inc.

Alejandra Flores
Telephone: (+34) 960 460 073
Email: alejandra.flores@agro2agri.com

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!