Cum prevenim pagubele produse de agentii patogeni si de daunatori in spatiile protejate?

Publicat de

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca atat spatiile protejate, cat si solul din interiorul acestora sunt atacate de numerosi agenti patogeni, dar si de daunatori.

Pentru a preveni pagubele produse de acestia, va recomandam ca intre doua cicluri de productie sa efectuati dezinfectia solului cu RAISAN 51, fumigant de sol, cu activitate fungicida, insecticida, nematocida si erbicida.

Se aplica in sol in cantitate de 700 l/ha.

Pentru o eficacitate cat mai buna, solul trebuie sa fie usor moale (umiditatea optima pentru plantare sau semanare), necompactat, fara resturi vegetale si cu o temperatura ambientala intre 10°C si 25°C, la o adancime de 10 cm.

Poate fi aplicat prin udare sau injectare. Imediat dupa aplicarea tratamentului, solul trebuie izolat cu ajutorul unei usoare irigatii si apoi acoperit cu folie de plastic sau se va face o usoara compactare a solului pentru a evita pierderea de gaz.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News