De la pamant la viata…

Publicat de

LG Seeds Romania va prezinta un alt film dedicat culturii de floarea soarelui din seria proiectului special, DE LA PAMANT LA VIATA, dar si o reteta traditionala romaneasca filmata intr-o locatie superba din Dobrogea, numita Forest M.

Va invitam sa vizionati parcursul unei seminte de floarea soarelui genetica Limagrain, de la semanat pana la recoltat, dar si pana la cel mai cunoscut si apreciat preparat de mancare de catre orice roman, pestele prajit in ulei de floarea soarelui cu mamaliga.

Consumul de ulei de floarea soarelui este benefic pentru sanatatea noastra, a tuturor, prin aportul ridicat de vitamine precum vitaminele E, K si B8, dar si prin reducerea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare, a diabetului sau chiar a unor forme de cancer, prin continutul ridicat de acizi grasi Omega 6 (in uleiul obtinut din hibrizii High Linoleici) sau Omega 9 (in uleiul obtinut din hibrizii High Oleici).

Va propunem unii dintre cei mai performanti hibrizi de floarea soarelui, foarte bine adaptati conditiilor pedo-climatice din toate arealele de cultura a florii soarelui din Romania, hibrizi care au toleranta buna la seceta si la cadere, toleranta buna la principalele boli intalnite la cultura de floarea soarelui si potential ridicat de productie.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati site-ul oficial al companiei www.lgseeds.ro sau sa contactati colegii din teritoriu.

 

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!