Faceti tratament la culturile de cereale paioase! NUPRID® MAX AL 222 FS, solutia consacrata pentru protectie de lunga durata pentru semintele de cereale

Publicat de

DE CE SA TRATATI SEMINTELE DE CEREALE PAIOASE CU UN INSECTOFUNGICID? Pentru ca atat agentii patogeni cat si daunatorii, pot provoca pagube importante culturilor de cereale paioase. Asadar, pentru a nu intampina astfel de probleme, ALCEDO va recomanda “pachetul iscusit” pentru tratament samanta BRONZE. Acest pachet contine insectofungicidul NUPRID® MAX AL 222 FS si fertilizantul starter MICROFERT U. NUPRID® MAX AL 222 FS aplicat pe seminte, in doza de 2,5 l/t de samanta, actioneaza sistemic, fiind absorbit prin radacini si translocat in plante. Prin continutul de tebuconazol, actioneaza preventiv si curativ asupra agentilor fitopatogeni care se transmit prin seminte si sol, protejand culturile de grau, orz si orzoaica fata de unele din cele mai pagubitoare boli specifice cu infectie externa si interna, cum sunt malura comuna si fuzarioza la grau, taciunele zburator si sfasierea frunzelor la orz si orzoaica. Prin continutul de imidacloprid, actioneaza asupra daunatorilor din sol si de pe plante (viermi sarma, gandacul ghebos si afide), asigurandu-le plantelor o foarte buna protectie fata de acesti daunatori, care prejudiciaza culturile de cereale paioase in prima parte a perioadei de vegetatie.

VRETI SA AVETI O CULTURA CU UN START BUN?

Va recomandam ca odata cu efectuarea tratamentului semintelor sa aplicati fertilizantul MICROFERT U-2,5 l/t prin inlocuirea unei cantitati corespunzatoare de apa. Acest fertilizant starter are rolul de a pune elementele nutritive la dispozitia plantelor imediat dupa ce au germinat, cu un efort minim, asigurand o rasarire mai uniforma si plante mai viguroase. Pretul acestui pachet este de 249.90 RON/ha, avand o reducere de 39,42%.

Pentru cei interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa Sanatatea plantelor

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!