Nu neglijati un daunator care face pagube mari in culturile de porumb NUPRID AL 200 SC, insecticidul care va ofera protectie maxima impotriva Diabroticii

Publicat de

In urmatoarea perioada, puteti avea mari probleme in culturile de porumb cu viermele vestic al radacinilor de porumb (Diabrotica virgifera virgifera), fapt pentru care astazi vrem sa va oferim solutia eficienta pentru a stii ce aveti de facut la momentul aparitiei acestui daunator. Solutia este NUPRID AL 200 SC, insecticid fabricat in Romania, cu un spectru mare de combatere.

Este important de stiut, ca adultii, dupa aparitie ataca frunzele, apoi se hranesc cu polen, dupa care ataca matasea abia aparuta. Daca atacul se produce inainte de polenizare, pot aparea stiuleti sterili. Atacul produs de adulti este periculos cand acestia sunt in numar mare, si inainte de polenizare. Chiar daca atacul adultilor este mai putin periculos decat atacul larvelor, prin tratamentul cu NUPRID AL 200 SC se elimina adultii, ciclul biologic al insectei este oprit, deci se reduce foarte mult rezerva daunatorului din sol, in felul acesta limitandu-se atacul daunatorului in anii urmatori. Pe langa combaterea Diabroticii, acest insecticid este util si in culturile de legume, dar si cartof.
Mai multe detalii despre acest insecticid, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos. De asemenea, pentru a cumpara acest insecticid, apelati la reprezentantul ALCEDO din zona dvs. agricola.

 

Echipa Sanatatea plantelor

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!