Gustavo Palerosi Carneiro preia conducerea afacerilor agricole europene ale BASF

Publicat de

Bucuresti, 4 aprilie 2022 – Incepand cu data de 1 aprilie, Gustavo Palerosi Carneiro (45 de ani) a fost numit Senior Vice President al diviziei europene BASF Agricultural Solutions, cu sediul in Limburgerhof, Germania. Anterior, acesta a ocupat functia de Senior Vice President al diviziei Global Strategic Marketing Agricultural Solutions. In acelasi timp, Livio Tedeschi (50 de ani), predecesorul sau, va prelua functia de presedinte al diviziei BASF Agricultural Solutions.

Evolutiile recente din Europa au pus in evidenta rolul esential detinut de agricultura si de fermieri. Mai mult decat oricand, consider ca este de datoria noastra sa ii sprijinim cu solutii agricole durabile, pentru a continua consolidarea productiei si securitatii alimentare, nu doar in Europa, ci la nivel global”, spune Palerosi Carneiro. Obiectivul meu, in noua functie de lider al diviziei agricole europene a BASF, este sa oferim solutii pentru provocarile actuale. In acelasi timp, ne dorim sa contribuim la realizarea strategiei Farm to Fork si sa modelam, in mod activ, transformarea catre un sistem agroalimentar mai durabil”.

Gustavo Palerosi Carneiro s-a nascut in Piracicaba, Brazilia, in 1976. A studiat Administrarea Afacerilor in Brazilia si Finante in Canada si detine un MBA la Universitatea din Sao Paulo, Brazilia. Palerosi Carneiro a lucrat pentru BASF inca din 1999, in diferite pozitii si divizii din Europa, America Latina si Asia. A condus afacerile agricole ale BASF in regiunea Asia Pacific si, cel mai recent, divizia Global Strategic Marketing.

CV-ul lui Gustavo Palerosi Carneiro este disponibil aici.

Despre BASF

La BASF, cream chimie pentru un viitor durabil. Combinam succesul economic cu protectia mediului si responsabilitatea sociala. Peste 110.000 de angajati din Grupul BASF contribuie la succesul clientilor nostri in aproape toate sectoarele si aproape in fiecare tara din lume. Portofoliul nostru este organizat in sase segmente: produse chimice, materiale, solutii industriale, tehnologii de suprafata, nutritie si ingrijire si solutii agricole. BASF a generat vanzari de 78,6 miliarde de euro in 2021. Actiunile BASF sunt tranzactionate la bursa din Frankfurt (BAS) si sub forma de certificat de depozit american (BASFY) din SUA. Informatii suplimentare la www.basf.com.

Despre BASF Agricultural Solutions

Agricultura este esentiala pentru a pune la dispozitia unei populatii in crestere rapida hrana suficienta, sanatoasa si accesibila, reducand, in acelasi timp, efectele asupra mediului. Colaborand cu parteneri si experti in agricultura si integrand criteriul sustenabilitatii in toate deciziile de business, ajutam fermierii sa aiba un impact pozitiv pentru o agricultura durabila. Portofoliul nostru cuprinde  seminte si trasaturi genetice ale plantelor special selectate, solutii chimice si biologice pentru protectia culturilor, solutii pentru gestionarea solului, sanatatea plantelor, controlul daunatorilor si agricultura digitala. Cu echipe de experti in laboratoare, pe camp, la birou si in unitatile de productie, ne straduim sa gasim echilibrul potrivit pentru succesul fermierilor, al agriculturii si al generatiilor viitoare. In 2021, divizia noastra a generat vanzari de 8,2 miliarde de euro. Pentru mai multe informatii, vizitati www.agriculture.basf.com sau oricare dintre canalele noastre de social media.

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!