Inca va mai puteti proteja calatidiul florii-soarelului de Sclerotinia, si nu numai

Publicat de

PRIORI XTRA sau REVELLER, doua solutii “iscusite” sigure si eficiente!

Odata cu aparitia calatidiului, atacul bolilor specifice, ca de exemplu Sclerotinia sclerotiorum este iminent, mai ales daca exista conditii favorabile dezvoltarii acestor ciuperci. Asa ca, nu evitati sa faceti tratamente cu fungicide. Inca va mai puteti salva cultura si evita pierderile care nu sunt deloc de neglijat. Pentru asta, aveti ca optiune fungicidul PRIORI XTRA, a doua denumire a lui Amistar Xtra 280, produs fabricat de Syngenta. Pentru un efect optim, se recomanda efectuarea unui tratament preventiv sau la primele simptome de boala. Asigura o protectie de pana la 3-4 saptamani.

De asemenea, tot pentru tratamentul cu fungicide, va mai recomandam si un alt produs, si anume, REVELLER, a doua denumire comerciala a produsului ACANTO PLUS, un fungicid recunoscut al firmei DUPONT. Acesta are doua substante active compatibile, cu moduri de actiune diferite si eficacitate ridicata impotriva unui spectru larg de boli, avand efect atat preventiv cat si curativ.

Pentru a afla mai multe informatii despre dozele omologate, intrati pe site-ul www.alcedoltd.ro, la rubrica “Produse iscusite” sau dati clik pe urmatoarele link-uri: http://www.alcedoltd.ro/produse/specialistii-alcedo-recomanda/fungicide/priori-xtra/; http://www.alcedoltd.ro/produse/specialistii-alcedo-recomanda/fungicide/reveller/
De asemenea, pentru a le achizitiona, luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa Sanatatea plantelor

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!