Listen, Learn, Deliver – noua perspectiva ADAMA AGRICULTURAL SOLUTIONS

Publicat de

Bucuresti, 18 decembrie 2020

Incepand cu aceast an, ADAMA Agricultural Solutions a adoptat un nou slogan, care reflecta felul in care brandul intelege sa evolueze, ca urmarea a unui proces strategic de reevaluare a misiunii si valorilor sale. Schimbarea de slogan s-a petrecut la nivelul intregului grup, in toate cele peste 100 de tari tari in care compania este prezenta.

Sloganul „Simply. Grow. Together” a devenit „Listen. Learn. Deliver”. Noul slogan reprezinta o evolutie importanta in felul in care ADAMA intelege sa se apropie mult mai organic de fermier. Cu aceasta noua pozitionare, nu solutiile pentru protectia plantelor sunt cele mai importante elemente de comunicare, ci fermierul insusi, cu intreg universul lui de provocari si aspiratii.

 ADAMA este una dintre companiile de top din industria protectiei plantelor la nivel global. Aici in Romania, ca peste tot in lume, ne straduim sa oferim fermierilor solutii si servicii eficiente care sa le simplifice viata si sa ii ajute sa se dezvolte, cu atat mai mult in acest an atipic si atat de complicat. Orice companie este obligata sa inoveze pentru a putea evolua. Noi am facut acest lucru nu doar in zona tangibila a produselor si serviciilor, ci si organic, in zona intangibila a filozofiei de functionare”, a declarat Dimitrios Drisis, directorul general al ADAMA.

„Listen. Learn. Deliver” este mai mult decat un slogan. El subliniaza o schimbare majora de perspectiva: pentru ADAMA solutiile pe care le furnizeaza sunt in primul rand urmarea unui proces de ascultare activa a nevoilor fermierilor si intelegere profunda a acestora. Promisiunea ADAMA este ca fermierul va primi intotdeauna solutiile cele mai adecvate nevoilor sale reale prin sinergia care se creeaza intre ceea ce el isi doreste, realitatea de pe teren, expertiza specialistilor ADAMA in domeniu, relatia personala si relevanta cu acestia. O asemenea pozitionare strategica, in care nu atat produsul este elementul principal, ci calatoria de cunostere care conduce catre acesta reprezinta un element de unicitate pe piata de profil.

In felul acesta, de la un anumit produs performant care rezolva o problema reala si imediata, pana la un anumit design al recipientului in care este livrat produsul, fermierul impreuna cu specialistii ADAMA devin parteneri in furnizarea solutiei finale.

 Ce inseamna LISTEN

  • Pentru ADAMA, a asculta inseamna o cautare permanenta a oportunitatilor care ne ajuta sa interactionam cu clientul nostru, cu specialistii din domeniu si colegi pentru a intelege mai bine provocarile si nevoile cu care se confrunta clientii sau clientul sau fermierul.

Ce inseamna LEARN

  • Pentru ADAMA a invata inseamna sa punem la un loc informatiile adunate in prima etapa, impreuna cu expertiza si cunostiintele pe care compania le-a acumulat in istoria sa de peste 70 de ani.

Ce inseamna DELIVER

  • Pentru ADAMA a furniza inseamna culegerea roadelor unei strategii care are in centru angajamentul de a raspunde rapid si eficient nevoilor clientului nostru prin produse, solutii, servicii, si instrumente comerciale adecvate sau informatii relevante pentru acesta.

Vechiul slogan – „Simply. Grow. Together” – a reprezentat o etapa in evolutia companiei in care s-a pus accent in primul rand pe solutiile ADAMA si beneficiile sale, reprezentand, pentru o buna perioada de timp, promisiunea  companiei de a livra solutii simple, practice si inovatoare pentru protectia culturilor agricole, cu impact pozitiv, in egala masura, asupra statutului fermierului si cresterii afacerii sale. 

***

ADAMA Agricultural Solutions este una dinte companiile de top din industria protectiei plantelor la nivel global. Punem fermierul si nevoile lui in centrul universului nostru si ne straduim sa cream solutii simple pentru agricultura, oferind clientilor nostri produse si servicii de maxima eficienta. Cu un portofoliu vast si diversificat de produse de inalta calitate, echipa Adama formata din peste 6.600 de persoane ajunge la fermierii din peste 100 de tari, furnizand solutii pentru controlul buruienilor, daunatorilor si bolilor si pentru cresterea recoltelor. Pentru mai multe informatii vizitati www.adama.com.

***

Persoana de contact: Alin Iliescu (alin.iliescu@pointpa.ro) – 0725.932.333

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!