Modificarile aparute in urma extinderii omologarii fungicidului Revus® 250 SC de la Syngenta

Publicat de

Compania Syngenta doreste sa informeze toti utilizatorii de produse de protectia plantelor cu privire la modificarile aparute in urma extinderii omologarii produsului Revus® 250 SC.

Domeniul de utilizare a fungicidului Revus® a fost extins, astfel ca produsul poate fi utilizat la un numar mai larg de culturi: hamei, vinete (spatii protejate), dovlecei (spatii protejate), dovleac (spatii protejate), tomate (camp si spatii protejate), andive, cicoare, mustar rosu (camp si spatii protejate),  patrunjel (camp si spatii protejate), vita de vie, cartof, salata, spanac, ruccola (camp si spatii protejate), pepene galben (camp si spatii protejate), cartof.

Mentionam ca acest anunt nu este un act de informare legislativa si nici o opinie legala cu privire la informatiile pe care le contine. Acest document nu inlocuieste si nici nu suplineste obligatia tertilor de a se informa si de a se conforma cu dispozitiile legale aplicabile activitatilor pe care le desfasoara.

Mai multe informatii despre modificarile aparute in omologarea produselor Syngenta le puteti regasi accesand: https://www.syngenta.ro/news/produse/informari-despre-modificari-aparute-omologarea-produselor-syngenta

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!