Noutati in portofoliul de “INGRASAMINTE ISCUSITE” de la ALCEDO!

Publicat de

ALCEDO, impreuna cu FERTINOVA sustin fertilizarea rationala, respectand principiul celor 4 C – sursa Corecta, doza Corecta, momentul Corect si locul Corect al aplicarii nutrientilor, dezvoltand  impreuna portofoliul complet de fertilizanti foliari.

Care sunt noutatile pentru 2019?

 • FoliMAX® Trity-IQ, FoliMAX® Maizy-IQ, FoliMAX® Phoscal
  Acum 350 de ani a fost descoperit fosforul, atat de necesar plantelor. In 2019, fermierii romani au la dispozitie 3 FERTILIZANTI FOLIARI ISCUSITI, pe baza de fosfor, cantitatea de fosfor continuta de acestia fiind MAXIMA.
  Acestia sunt:
  – FoliMAX® Trity-IQ (destinat cerealelor paioase, mai multe detalii aici)

  – FoliMAX® Maizy-IQ
  (destinat porumbului, mai multe detalii aici)
  FoliMAX® Phoscal (destinat culturilor horticole, mai multe detalii aici :

  Materiile prime utilizate la producerea acestor fertilizanti sunt de cea mai inalta calitate si puritate, doi indici foarte importanti, mai ales, in cazul fertilizantilor cu fosfor, minimizand contaminarea mediului ambiant cu cadminu (Cd). Produsele noastre sunt concepute in spiritul initiativei europene “Safer Phosphates”, referitoare la protectia solurilor si a agriculturii fata de expunerea excesiva/inutila la metalele grele.

Cresteti eficacitatea tratamentelor fitosanitare cu FIX-pH down

FIX-pH down este un regulator al pH-ului apei, cu rol in optimizarea calitatii apei folosite la prepararea solutiilor de stropit si in cresterea eficientei si eficacitatii tramentelor cu produse agrochimice (cu produse pentru protectia plantelor si/sau fertilizanti foliari).
Atentie! La un pH mai scazut al solutiei de stropit, majoritatea produselor agrochimice aplicate pe frunze sunt mai eficiente datorita absorbtiei marite (pH<6,0), entomofauna utila este mai bine protejata, iar proliferarea unor boli criptogamice este mult mai redusa. Nu se recomanda reducerea pH-ului la stropirile cu carbonat de calciu, sulfat de calciu sau la stropirea cu zeama bordeleza ori cu produse cuprice, deoarece aceste solutii pot deveni fitotoxice.
Sustinem maximizarea eficientei utilizarii nutrientilor, atingerea potentialului maxim de productie al soiurilor cultivate si reducerea la minim a poluantilor din agricultura.

Aplicati odata cu semanatul StartMAX® EPE!

Principiul celor 4 C si Safer Phosphates au stat, de asemenea, la baza unui nou produs lansat in acest an, StartMAX® EPE (Enhanced Phosphorus Efficacy), fertilizant starter microgranulat, special creat pentru aplicarea odata cu semanatul, reducandu-se astfel doza finala de fertilizanti aplicati, consum redus de combustibili, precum si protejarea mediul inconjurator.
Mai multe detalii, le gasiti dand click aici. De asemenea, pentru produse contactati reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra.

ing. Cristian Urzica, FERTINOVA®

 

S-ar putea să te intereseze

Hot News