PACHETELE LANGIS AMIRAL NEO

Publicat de

Cu totii stim ca, fara o samanta de calitate si un tratament adecvat impotriva daunatorilor din sol, dar si a bolilor cu transmitere prin samanta, startul unei culturi poate fi afectat si, in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei sau chiar intoarcerea culturii.

Inca din toamna trecuta v-am anuntat intrarea in PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO a produsului LANGIS – insecticid pentru tratamentul semintelor de cereale paioase, floarea soarelui sau porumb.

Noutatea sezonului ce a inceput este AMIRAL NEO, un fungicid special creat pentru tratamentul semintelor de cereale paioase, pe baza de ipconazol 15 g/l.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va anuntam ca PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO, ce are in componenta insecticidul LANGIS (300 g/l cipermetrin) si fungicidul AMIRAL NEO (ipconazol 15 g/l) si PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO PLUS, care pe langa insecticid si fungicid contine si fertilizantul MICROFERT U, sunt o optiune avantajoasa pentru a avea o samanta protejata in sol, atat impotriva daunatorilor, cat si a bolilor.

Detalii despre aceste pachete gasiti aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News