PRIAevents si USAMV Cluj-Napoca va invita la Gala fermierilor din Transilvania si la Targ de joburi in agricultura – 24 mai 2022, ora 9:30

Publicat de

PRIAevents, in parteneriat cu USAMV Cluj-Napoca, va invita sa luati parte la GALA FERMIERILOR DIN TRANSILVANIA si TARG DE OPORTUNITATI CARIERA IN AGRICULTURA – 24 mai 2022, ora 9:30, care va avea loc la USAMV Cluj-Napoca. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din toata Romania.

Partenerii evenimentului sunt: Garanti BBVA, HEKTAR, AGROSEL, SERE TRANSILVANIA, FERME TRANSILVANIA, MICHELIN, AGROTRANSILVANIA CLUSTER, FABRICA DE CONSULTANTA si SYSCAD SOLUTIONS.

Acest eveniment reprezinta reuniunea anuala a fermierilor din Transilvania a reprezentantilor domeniilor conexe agriculturii.

GALA FERMIERILOR DIN TRANSILVANIA reuneste comunitatea agricola din Transilvania (dar si din alte zone, pentru ca va fi transmisa si live) intr-o ceremonie extrem de prestigioasa la USAMV Cluj-Napoca pe 24 mai 2022, ora 9:30 si  in direct de la 10:00.

Premiile recunosc si recompenseaza excelenta, incurajeaza inovarea si creeaza un mediu de lucru care inspira creativitatea, calitatea, seriozitatea si schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de munca, implicarea in comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultura.

Pentru castigatori, primirea unui astfel de premiu, mai ales in aceasta perioada, cand activitatea fermierilor este una de importanta cruciala, este un moment foarte special.

IN PREMIERA, vom include si Targ de Oportunitati de Cariera in Agricultura, unde vor participa atat fermieri, companii, specialisti si sudenti ai Universitatilor Agricole din Romania. Asadar, organizam in premiera o GALA si un TARG DE OPORTUNITATI CARIERA IN AGRICULTURA.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii si cresterii acesteia, dar si dezvoltarii fermierilor din Transilvania din acest an.

Dezbatem alaturi de fermieri, autoritati si companii conexe si gasim cele mai bune solutii pentru aceste momente, dar descoperim si oportunitatile pe care le pot avea.

Punem fermierii in legatura cu finantatorii si supermarketurile, furnizorii de diverse solutii, de seminte si utilaje si gasim solutiile de colaborare!

Agricultura este vitala pentru intreaga lume.

Romania acorda o atentie deosebita acestui sector, cel mai important al economiei sale.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultura si o sarbatoare a tot ceea ce este minunat in agricultura romaneasca.

AGENDA

  • 09:30 – Inregistrarea participantilor si Welcome Coffee Break
  • 10:00 – Start eveniment
  • 10:05-12:00 – Panel online – Agricultura 2021. Investitii. Proiecte. Colaborari. Green. Povesti de succes 12:00- 12:30 –Festivitatea de premiere: Gala Fermierilor din Transilvania. Prezentarea fiecarui premiant si discursursuri
  • 12:30-13:30 – Networking Lunch

Temele pe care le vom aborda: Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultura – fer procesatori si producatori? Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentra mediu si pe digitalizare? Cum arata stadiul platii subventiilor in acest moment? Green deal si agricultura Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile in procesul de productie agricola Agricultura bio. Se poate dezvolta simai mult? Ce provocari si ce oportunitati sunt pentru agricultura in aceasta perioada? Importanta produselor romanesti in strategia retailerilor. Ce trebuie sa stie partenerii locali ai retelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lunga durata si fructuoasa? Codul de bune practici agricole Cercetarea siimportanta acesteia pentru dezvoltarea agriculturii in Romania Ce spun consultantii si avocatii? Cum pot ajuta prin expertiza lor? Cum sunt finantate fermele de familie si fermele mai mari din Romania? Legea terenurilor agricole 2021. Status Cum se face pregatirea fortei de munca in acest domeniu? Invatamantul dual in agricultura in Romania. Cum se poate creste numarul absolventilor? Rolul asociatiilor siclusterelor agricole Cu ce provocari se confrunta fermierii romani in agricultura? De ce au nevoie pentru a-si cresteafacerile? Care sunt povestile lor de succes? Cum au invatat sa faca business sicum ne pot impartasi din experienta lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor sa inceapa un business in sectorul agricol?

Conferinta PRIA Agriculture Transilvania &Gala Fermierilor din Transilvania face parte din seria conferintelor organizate de PRIAevents care aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass – mediei. Cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscuta pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei in Romania, Moldova si Bulgaria.

Veti avea ocazia sa intalniti cei mai importanti lectori din domeniu, dar si sa faceti schimb de opinii si experienta cu participantii preocupati de acelesi subiecte ca voi. Exemplele, studiile de caz si noutatile vor fi adevarate surse de invatare si dezvoltare pentru activitatea pe care o desfasurati.

Pentru mai multe detalii accesati https://priaevents.ro/gala-fermierilor-din-transilvania-si-targ-de-oportunitati-in-cariera-in-agricultura-24-05-2022-ora-1000/

Pentru participarea la eveniment completati : https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-din-transilvania-usamv-cluj-napoca/

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!