Sweet sporeste competitivitatea produselor pe piata de legume si fructe
Sweet sporeste competitivitatea produselor in mod natural fara a lasa reziduuri. Utilizandu-l asiguram un colorit mai viu si un gust mai dulce produselor noastre. Clientii prefera legumele si fructele mai colorate si mai aromate, mai dulci, astfel ele se vand la un pret mai bun. Sweet se utilizeaza cu rezultate bune la rosiile de masa si cele industriale, struguri, drupe, capsuni, mere si pere, precum si la culturile de pepene galben si rosu.
Indiferent de perspectiva pe care o avem asupra economiei, pana la urma cumparatorii sunt cei care definesc un produs de succes. Atata timp cat cumparatorii au de unde alege – iar azi exista o gama larga de produse din aproape orice sortiment – diferenta dintre succes si esec consta de multe ori intr-o decizie pe care clientul o ia intr-un minut sau chiar in cateva secunde. In esenta, orice tip de produs este supus acestui proces, insa el se arata mai pregnant in cazul alimentelor, unde alaturi de argumente rationale (pret, cantitate, intentii) apar si numeroase considerente de natura emotionala, cum sunt de exemplu gustul sau aspectul produsului.
Decizii instant la prima vedere
In multitudinea infinita a legumelor si fructelor, deseori clientul va cauta culorile vii si aspectul placut, iar in cazul in care gaseste si un gust convingator cu siguranta va tine minte produsul si la urmatoarele cumparaturi. Comerciantii la randul lor transmit mai departe dorinta clientilor catre producatori si distribuitori.
Pentru cel ce vrea sa faca fata competitiei tot mai acerbe, nu exista alta cale decat sa accepte starea de fapt: succesul legumelor produse nu depinde doar de pret, ci si de aspect si de continuturile valorice subiective cum sunt in special culoarea si aroma, gustul produselor.
Mai colorat si mai dulce
Din fericire, firma italiana Valagro, reprezentant de talie mondiala in cercetare agricola, cunoscuta pentru inovatiile din agricultura, are si acum solutia potrivita. Utilizand Sweet veti obtine un produs mai placut ca aspect, mai intens colorat si sensibil mai dulce, ceea ce inseamna ca produsul Dvs. porneste cu sanse bune in competitia pentru cucerirea pietelor din domeniu.
Sweet este un biostimulator cu continut de calciu, magneziu, microelemente si carbohidrati speciali. Stimuleaza formarea zaharurilor, intensifica procesele biochimice ale coacerii si pigmentarii contribuind astfel la accelerarea si uniformizarea coacerii si pigmentarii si la ameliorarea continutului valoric al produselor. Continutul de calciu contribuie la fortificarea peretilor celulari si in consecinta reduce pierderile si – ceea ce este important din punct de vedere comercial – creste durata de viata pe raft.
Produsul se utilizeaza cu rezultate bune la rosiile de masa si cele industriale, struguri, drupe, capsuni, mere si pere, precum si la culturile de pepene galben si rosu.
Produs cu aspect mai placut – pret mai bun
Alaturi de stimularea coacerii timpurii, utilizarea produsului contribuie la cresterea cantitatii si imbunatatirea calitatii produsului si, in consecinta, la obtinerea unui pret mai bun la vanzare. Se recomanda in special pentru culturile cultivate in conditii nefavorabile si pentru ameliorarea calitatii – de exemplu, cresterea concentratiei de zahar si a fermitatii pulpei. Efectul Sweet este dovedit genetic – datorita tehnologiei geno-chip dezvoltat de Valagro.
Produsul se utilizeaza in siguranta, fara reziduuri de solutie depuse. Nu este o solutie pentru protectia culturilor, de aceea nu exista timp de asteptare impus. Actioneaza doar asupra fructelor ajunse in stadiul de coacere biologica, de aceea nu forteaza coacerea.
Mai mult decat atat, produsul se poate utiliza la mai multe culturi, se poate amesteca si aplica in acelasi timp cu alte solutii. Pe deasupra, timpul de depozitare este de patru ani, asadar nu este nici o problema daca ramane o cantitate mica pentru utilizare ulterioara.