RECOMANDARE ALCEDO: KARIS 10 CS, insecticid modern, cu eliberare lenta a substantei active, cu actiune prelungita in combaterea daunatorilor din culturile agricole si horticole!

Publicat de

KARIS 10 CS este un piretroid, care prin modul de formulare incapsulata, permite eliberarea lenta a insecticidului, ceea ce face ca acesta sa aiba o actiune insecticida pentru o perioada mai lunga de timp, deci o protectie mai buna a culturilor. Acest insecticid are actiune puternica de contact si ingestie, atat asupra adultilor cat si asupra larvelor si poate fi gasit in “PORTOFOLIUL DE PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO”. KARIS 10 CS combate o gama larga de insecte la: grau, orz, ovaz, rapita, mazare, fasole de camp, cartof, sfecla de zahar, varzoase, morcov, salata verde, pastarnac, par.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News