Soia este o cultura profitabila, iar multi dintre fermieri si-au indreptat atentia asupra ei in ultimii ani. De ce? Motive sunt multe, de la avantajele pe care le aduce culturilor care urmeaza in rotatie, fiind o buna planta premergatoare, pana la utilizarea ei in industria alimentara.
Dar ce soi alegem? Un soi productiv si stabil, recomandat pentru toate zonele de cultura, este RGT SPEEDA. Mai multe detalii despre toleranta la boli, indici de calitate, dar si recomandari tehnologice, puteti citi mai jos:
INSUSIRI FIZIOLOGICE
- soi semi-timpuriu, grupa 0
- productiv si stabil
- vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie, buna toleranta la stres
- talia plantelor: 90-92 cm
- inaltimea insertiei primei pastai: 13-14 cm
- culoarea florii: violet
- culoarea hilului: neagra
- foarte rezistent la cadere
TOLERANTA LA BOLI
- toleranta ridicata la boli
INDICI DE CALITATE
- MMB ridicat in conditii bune de productie
- continut proteina > 42%
- potential de productie ridicat de pana la 5-5.3 t/ha
RECOMANDARI TEHNOLOGICE
- zonare: se recomanda pentru toate zonele de cultura
- densitatea recomandata este de 450.000-500.000 boabe germinabile/ha (45-50 b.g./mp)
Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/
Echipa ALCEDO